Ny hytte på solrik tomt med nydelig utsikt over Lyngdalsheiene

4580 Lyngdal Se kart
Pris kr 2 605 000
Omkostningner: kr 7 250
Totalpris: kr 2 612 250
Soverom 2
Eiendom Hytte — Eier (Selveier)
Utbygger
Norgeshus Varhaug
Kontakt
Lat: 58,1871449126118
Lon: 7,18143200964616

Fasiliteter

  • Alpinanlegg
  • Bilvei frem
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Turterreng

Beliggenhet

Velkommen til Vieland Hyttefelt

Nå kan du kjøpe en hytte med god utsikt og meget gode solforhold i et av Norges ferieparadis, Lyngdal. Her får du muligheten til å bygge en flott hytte i et stille, men veletablert hyttefelt. I området er det mange tur, jakt og fiskemuligheter, og i tillegg er det mange flotte badevann i dette som er en av Sørlandets ferieperler.

Her har vi tre tomter for salg, og fem forskjellige hyttetyper å velge mellom. Hyttene er ikke bygget ennå, så du har god mulighet for å gjøre egne valg.
Under er priseksempler på de hyttene vi har valgt:

Tinn Tradisjon - kr 2 605 000,-
P-rom: 47,6 m2, 2 soverom
Tinn er ei enkel og hyggelig hytte, og har vært populær i mange år. Planløsningen er praktisk og hver kvadratmeter er utnyttet maksimalt. Den klassiske hytteformen bringer frem nostalgi. Hytta inneholder to soverom med plass til familiekøyer, bad, vindfang, åpen stue/kjøkken løsning og dessuten en hems. Stua og kjøkkenet har åpen himling, gode vinduer og direkte utgang til en overbygd terrasse.

Veiledende pris modell Tinn Tradisjon: kr 1 920 000,-
Pris råtomt: kr 290 000,-
Klargjøring og grunnarbeid (varierer med type hytte og omfang): kr 395 000,-
Estimert pris modell Tinn Tradisjon inkludert tomt og grunnarbeid: kr 2 605 000,-

Krypinn - kr 2 655 000,-
P-rom: 69,9 m2, 2 soverom
Krypinn har en tradisjonell form, men med et utseende som gjør den spesiell. Det lette taket, de enkle detaljene og de store vinduene gir hytta særpreg. Stue og kjøkken har åpen himling som sammen med det store hjørnevinduet skaper ekstra god romfølelse. Planløsningen er praktisk, med et gjennomlyst inngangsparti som deler soverommene fra oppholdsrommet.

Veiledende pris modell Krypinn: kr 1 970 000,-
Pris råtomt: kr 290 000,-
Klargjøring og grunnarbeid (varierer med type hytte og omfang): kr 395 000,-
Estimert pris modell Krypinn inkludert tomt og grunnarbeid: kr 2 655 000,-

Koia Moderne - kr 2 985 000,-
P-rom: 66,7 m2, 2 soverom
God arkitektur roper ikke. Det gjør ikke denne hytta heller. Med den enkle bygningskroppen, de enkle detaljene og det lette slanke taket får KOIA en stillferdig framtoning i omgivelsene. Den smale, vannrette trekledningen og de sammenhengende vindu og platefeltene understreker den stramme arkitekturen. Inngangspartiet er inntrukket, det samme er terrassen i gavlen.
Hyttas planløsning er ryddig og oversiktlig. Den inneholder to soverom, bad, bod, vindfang og åpen stue-/kjøkkenløsning. Takvinkelen på 30 grader gir dessuten plass til romslig oppbevarings- og overnattingshems. Store vinduer slipper inn mye lys, og den åpne himlingen i stue og kjøkkenet øker romfølelsen.

Veiledende pris modell Koia Moderne: kr 2 300 000,-
Pris råtomt: kr 290 000,-
Klargjøring og grunnarbeid (varierer med type hytte og omfang): kr 395 000,-
Estimert pris modell Koia Moderne inkludert tomt og grunnarbeid: kr 2 985 000,-

Lyngrabben - kr 2 995 000,-
P-rom: 78 m2, 3 soverom
Lyngrabben ligger godt i terrenget. Stue og kjøkkenplanet er senket noen trappetrinn fra inngangsplanet, og arkitekturen passer godt inn i de fleste omgivelser. Inngangspartiet er overbygd, mens terrassen er delvis overbygd. Utformingen skaper mange fine uteplasser hvor man kan nyte dagene ute uansett vær. Tre soverom, godt med garderobeplass, samt stue og kjøkken med åpen løsning og god høyde under taket gir rom for både familie og venner. Fasongen på oppholdsrommet gir mange innredningsmuligheter, og den lille kroken i enden av stua blir nok raskt en favorittplass – her kan man sitte og nyte utsikten eller lese en god bok.

Veiledende pris modell Lyngrabben: Kr. 2 310 000,-
Pris råtomt: Kr. 290 000,-
Klargjøring og grunnarbeid (varierer med type hytte og omfang): Kr. 395 000,-
Estimert pris modell Lyngrabben inkludert tomt og grunnarbeid: Kr. 2 995 000,-

Varghiet - kr 3 375 000,-
P-rom: 103,9 m2, 4 soverom
Denne hytta er utformet i den klassiske H-formen, med et inngangs-/hallparti i midten og to store fløyer på hver side. Soveromsfløyen inneholder fire soverom pluss en bod, mens den andre fløyen inneholder et stort oppholdsrom med åpen stue-/kjøkkenløsning. Bad og vaskerom er praktisk plassert i den romslige hallen i midten. Det rektangulære oppholdsrommet har åpen himling samt vinduer i begge gavler og på langsiden. Det gir massevis av lys og utsikt, og ekstra god romfølelse. Fra stua er det utgang til en overbygget terrasse. Her er det god plass til både familie og venner.

Veiledende pris modell Varghiet: kr 2 690 000,-
Pris råtomt: kr 290 000,-
Klargjøring og grunnarbeid (varierer med type hytte og omfang): kr 395 000,-
Estimert pris modell Varghiet inkludert tomt og grunnarbeid: kr 3 375 000,-

Alle hyttene leveres i henhold til leveransebeskrivelse til Norgeshus.
Grunn- og betongarbeider samt fremføring av vann og avløp er ikke inkludert i veiledende pris, men prisestimat er oppgitt som egen sum. Denne vil variere ut fra valg av tomt og hytte.

Ønsker du en annen type hytte? Velg hyttetype selv fra hyttekatalogen til Norgeshus. Se vårt utvalg på www.norgeshus.no

Les mer

Generelt

Tomtene
Tomt 1: g/bnr 216/8 - 767 m2
Tomt 2: g/bnr 216/32 - 905 m2
Tomt 1: g/bnr 216/9 - 678 m2

Tomtene ligger usjenert til i et stille, men meget naturskjønt område med svært gode solforhold. Samtidig er du kun en ti minutters kjøretur fra Lyngdal sentrum og Lyngdals fantastiske strender. I Lyngdal vil dere også kunne få dere båtplass, og her kan badelivet nytes hele sommeren om man etter hvert skulle trenge avveksling fra de mange badevannene rett rundt hytta.

Dette er i et etablert hyttefelt, og tomtene skal tilknyttes et ferdigstilt renseanlegg. Oppkoblingen ligger rett ved tomtegrensen, og man er deleier i dette. Samtidig er det meget rimelig å få boret en egen vannbrønn. Her får man altså vann og avløp, samtidig som det er opparbeidet en meget god vei til denne og de andre hyttene og tomtene i området.

I umiddelbar nærhet er det et flott og populært badevann med et opparbeidet fritidsområde. Her er det sitteplasser og grillmuligheter. I tillegg er det et utall andre badevann i nærheten, og kun 4 minutter derfra ligger fantastiske Lølandsvatnet, med flotte turstier og badebrygger.

Skulle man føle behovet for å få saltvann på kroppen er det kun ca. 15 minutters kjøring til Lyngdals mange strender. I Lyngdal kan man også benytte Sørlandsbadet på Rosfjord camping om sommertemperaturen mot formodning uteblir. I Lyngdalsområdet er det også store muligheter til å kjøpe seg båtplass om man skulle ha behov for å komme seg på sjøen i tillegg til å nyte de fantastiske heiene og badevannene.

Småbylivet på Sørlandet
Lyngdal kan også by på det gode småbyliv, og her er det et flott og livlig sentrumsområde. Her finner man spisesteder og utesteder, eller man kan spasere i sentrum og nyte en is i solen. Rosfjord camping og de flotte strendene vekker også sørlandsfølelsen hos de fleste.

Jakt, fiske og sanking
Området har mange fantastiske fiskevann, samt et idyllisk og frodig vassdrag med mye ørret. Skaffer man seg båtplass kan man også drive sjøfiske i den sørlandske skjærgården. Jaktmulighetene er også mange om man har interesse for små- eller storviltjakt. Sopp og bærsanking er det ubegrensede muligheter for om sommeren og høsten.

Turer til fots, skiturer og alpint
Området byr også på et utall turmuligheter, og en del vintre inviterer også til fine turer på ski i skog og mark. Det er kun en times kjøring til nærmeste alpinanlegg, Eikerapen alpinanlegg.

Les mer

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst
Tomtene ligger ca. 12 minutters kjøring øst for Lyngdal, mot Mandal. Etter 5 minutter på E39 fra Lyngdal tar man av til venstre møt Opsal, Fv554. Denne følges oppover til man kjører av til venstre, og opp til hyttefeltet på Vieland. Se kartutsnitt i bilder og kart.
Tomten ligger kun 2 timer og 29 minutters kjøring fra Stavanger, 1 time og 40 minutters kjøring fra Egersund og 1 time og 15 minutters kjøring fra Kristiansand. Fra haugesund er det kun 4 timers kjøring til en av Sørlandets fineste perler, Lyngdal.

Beskaffenhet
Tomt 216/9 er lett skrånende med innkjøring på oversiden, med gode muligheter for å etablere 2 parkeringsplasser på oversiden. Hytta er tenkt bygget på tomtens høyre sider når man kikker ut over utsikten på eiendommens overside.

Denne delen av området er allerede avskoget og gravearbeidet (rensing av berg på byggestedet) er ferdig. Tomten består av berg, så her er det gode muligheter for å etablere en hytte på søyler fundamentert i fjellet. Vi kan være behjelpelige med en byggesøknad og nabovarsling med mer om kjøper ønsker det.

Som presisert i innledningen er det etablert et renseanlegg for de 6 hyttene som er omfattet av gjeldende reguleringsplan, jf. vedlegg. Vedlagt i prospektet finner dere også det beste tilbudet på brønnboring som vi har innhentet juli 2020.

Tomtene 216/8 og 216/32 er flatere enn 216/9. Det er enkelt å etablere adkomst og parkering, og eksisterende vei går nesten helt til tomtegrensen på 216/8 og i praksis rundt 216/32. Hele hyttefeltet er godt opparbeidet, og 216/8 kobles opp til samme renseanlegg som 216/9, og under samme betingelser. På tomt 216/32 må det etableres egen septiktank løsning. Vi kan bistå eventuelle kjøpere med og innhentet tilbud på dette som en del av en hytteleveranse.

Annet
Reguleringsplanen knyttet til detaljreguleringen er sist revidert 23.3.2012, og har planid 2012-13.

Les mer