Stor eiendom? Norgeshus kan hjelpe deg å utvikle den.

Eier du en tomt, kan Norgeshus hjelpe deg med å bygge ut. Norgeshus samarbeider om eiendomsutvikling med grunneiere og byggherrer over hele landet. Vi leverer totalentreprise på boliger, næringsbygg så vel som offentlige bygg. Vi er bemannet og kompetent til å bidra i alle faser av prosjektet. Norgeshus gjennomfører også boligprosjekter i egen regi.

Les mer
Bilde test eiendomsutvikling
Bilde test eiendomsutvikling

Vi følger prosjektet fra A til Å

Norgeshus har en sterk lokal forankring gjennom våre mange byggmestre, som finnes over hele landet. Norgeshus har inngått ulike slags samarbeid om eiendomsutvikling i små og store prosjekter. Se gjerne på referanser fra våre kunder!

Norgeshus har bransjens største og mest komplette tekniske avdeling – med ingeniører, arkitekter og arealplanleggere. Vi kan regulere og prosjektere de fleste bygg. Vi har bred erfaring med å gjennomføre planprosesser, og holde kontakt med samarbeidspartnere og interessenter fra tidlig fase. Les mer om våre arkitekt- og ingeniørtjenester her.

Norgeshus kan også drive markedsføring og salg. Vi har et godt utrustet markedsapparat, som kan bidra med sin forretningsforståelse og markedskunnskap til prosjektet.

Boligprosjekt i egen regi

Norgeshus kommer ofte inn i eiendomsutviklingsprosjekter som totalentreprenører, men gjennomfører også mange boligprosjekter i egen regi. Vi er en av landets største boligbyggere. Skal du selge tomt, så vil vi gjerne høre fra deg. Du kan også se våre boliger til salgs.

KONTAKT

Har du spørsmål eller trenger råd om eiendomsutvikling – ta kontakt med vår salgssjef.

Frode Christian Holm
Salgssjef