Bygge hus

Finn inspirasjon til din boligdrøm her.

Dråpen
Dråpen

Hva er et godt hjem?

Det finnes like mange svar som det finnes mennesker.  Det er vår erfaring etter å ha hjulpet tusenvis av nordmenn med å bygge hus og gjøre boligdrømmen til virkelighet. Det er derfor Norgeshus som husleverandør tilbyr å bygge hus etter din egen plan og idé.

La deg inspirere til å bygge hus

Tidløst, klassisk eller et moderne funkishus? Vi kan stille med gode råd for alle fasader og planløsninger. Vi hjelper deg ikke bare med å finne det riktige huset, men å tilpasse huset til det livet som du og familien skal leve. Her har vi samlet noen ideer, som kan være et utgangspunkt, en inspirasjon, når du skal bygge hus. Gjør huset til ditt eget, og skap deg et hjem for deg og dine. Du kan også våre arkitekter tegne noe helt unikt med utgangspunkt i din tomt.

Bygg hus sammen med Norgeshus

Velger du Norgeshus som partner når du skal bygge nytt hus, vil våre dyktige fagfolk følge deg hele veien, fra boligidé til innflyttingsklart hus. Aldri har det vært enklere å bygge hus. Finn din lokale forhandler eller ta kontakt med oss direkte for en hyggelig og uforpliktende prat om din boligdrøm. 

Bygge hus

Fant du ikke drømmehuset?

Vi tilpasser etter dine ønsker og behov - slik at du får det du vil ha.

Se våre referanser