Arkitektene våre

Arkitektgruppen hos Norgeshus er et ungt og kreativt miljø bestående av ni sivilarkitekter. Våre prosjekter består i hovedsak av næringsbygg, omsorgsboliger, barnehager, skoler, boliger og hytter.

Les mer
Arkitektene våre

Hovedmålet vårt er at du som kunde skal oppleve en trygg prosess fra start til slutt hos oss. God dialog og tilstedeværelse er viktig for at både prosjektering, oppføringsfasen og det ferdige bygget blir som planlagt. Med god kommunikasjon mellom oppdragsgiver, håndverkere og rådgivere blir det alltid enklere å lage god arkitektur. 

Vi liker tett tilstedeværelse i prosjektene og reiser ofte på befaringer og prosjekteringsmøter hos våre kunder over hele landet. Vår ambisjon er at hvert oppdrag skal få sitt unike konsept med bakgrunn i sted, mennesker, økonomi og regelverk. 

Vi dekker alle faser av arkitekturprosjektering, fra tidlig idefase til detaljplanlegging, og har godkjenning for å prosjektere i tiltaksklasse 3. 

Vår målsetting er at hvert oppdrag vi jobber med skal få sitt unike konsept med bakgrunn i sted, mennesker, økonomi og regelverk. 

Relaterte referanser arkitektur

Se her

KONTAKT

Kontaktperson arkitektgruppa

John Birger Grytdal
Sivilarkitekt, gruppeleder Arkitekt