Arkitektene våre

Arkitektgruppen hos Norgeshus er et ungt og kreativt miljø bestående av ni sivilarkitekter. Våre prosjekter består i hovedsak av næringsbygg, omsorgsboliger, barnehager, skoler, boliger og hytter.

Les mer
Arkitektene våre
Arkitektene våre

Hovedmålet vårt er at du som kunde skal oppleve en trygg prosess fra start til slutt hos oss. God dialog og tilstedeværelse er viktig for at både prosjektering, oppføringsfasen og det ferdige bygget blir som planlagt. Med god kommunikasjon mellom oppdragsgiver, håndverkere og rådgivere blir det alltid enklere å lage god arkitektur. 

Vi liker tett tilstedeværelse i prosjektene og reiser ofte på befaringer og prosjekteringsmøter hos våre kunder over hele landet. Vår ambisjon er at hvert oppdrag skal få sitt unike konsept med bakgrunn i sted, mennesker, økonomi og regelverk. 

Vi dekker alle faser av arkitekturprosjektering, fra tidlig idefase til detaljplanlegging, og har godkjenning for å prosjektere i tiltaksklasse 3. 

Vår målsetting er at hvert oppdrag vi jobber med skal få sitt unike konsept med bakgrunn i sted, mennesker, økonomi og regelverk. 

 

Bli bedre kjent med Norgeshus-arkitektene

John Birger Grytdal

John Birger har jobbet som gruppeleder for Arkitektgruppen siden 2010. Han gjør mye forskjellig innen sitt fagområde, og har erfaring med alt fra små hytter og boliger til større sykehusprosjekter og kulturhus. På fritiden steller han sauene sine, snekrer, mekker bil og spiller trekkspill. John Birger stortrives på Norgeshus hvor det er hyggelige kolleger, og kort vei fra tegning til byggeplass. 

 

Ragnhild Godø Slørdal

 

Ragnhild er en sunnmøring som bor på et lite småbruk i Skaun. Hun er glad i fjell, besøk, sang og bærplukking. Hun er utdannet arkitekt og har jobbet i Norgeshus siden 2010. Hun jobber med et vidt spekter av prosjekter – alt fra transformasjonsprosjekter, skoler, næringsbygg, boliger og hytter. Det hun liker best med å jobbe i Norgeshus er variasjonen i prosjekter og ansvaret som gis for hele prosessen. Hun liker godt å ha tett kontakt med kundene vi jobber for og sammen skape gode prosesser og prosjekter. 

 

Marianne Lona Moa

Marianne har vært her siden 2017. Hun er utdannet arkitekt og har erfaring med alt fra mulighetsstudier, til skisser på hus og hytter, og detaljprosjektering av mer komplekse bygg. Det hun liker best med å jobbe i Norgeshus er arbeidsmiljøet, tilliten som gis fra arbeidsgiver, og at hun ofte får muligheten til å følge prosjektene fra idé til ferdig bygg. Hun liker å lære nye ting, og på fritiden deltar hun gjerne på feks et keramikk- eller shufflekurs, dersom hun ikke nyter det fine trønderværet ute i hagen. 

 

Elise Sletta Rolstad

Elise bor på et lite småbruk på Lesja hvor hun har et lite sattelittkontor. Hun er utdannet arkitekt og begynte i Norgeshus i 2018. Hun jobber med varierte oppgaver, fra eneboliger og hytter til større leilighetsprosjekter og renovering av kommunale bygg, og er med i alle faser. Hun liker godt å jobbe i Norgeshus fordi arbeidshverdagen er veldig variert, det er kort vei til andre fag og det er et veldig godt arbeidsmiljø. På fritiden liker hun å ha mange baller i lufta, enten det er turer i skogen, kreative prosjekter, volleyball, matlaging eller å være sosial. 

 

Monica Moum

Monica har jobbet hos Norgeshus siden 2018. Hun jobber i hovedsak med boliger, og setter pris på et tett samarbeid med kundene. Prosjektene følges ofte fra skisse- til detaljfase, noe hun synes er noe av det beste med å jobbe her, i tillegg til det gode samholdet på tvers av avdelingene. Fritiden tilbringes helst med gode venner og familie, på hytta eller ute i friluft, og kanskje med et strikkeprosjekt i hendene.   

 

Amanda Sende

Amanda har jobbet i Norgeshus siden 2019. Hun er utdannet sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk, men jobber nå i arkitektavdelingen med alt fra skissetegninger til ferdige arbeidstegninger. Det beste med å jobbe i Norgeshus synes hun er det gode sosiale samholdet, som også strekker seg utenfor arbeidstiden. På fritiden trives hun best utendørs, med aktiviteter som klatring og ski. 

 

Karina Molander Myrbekk

Karina har jobbet i Norgeshus siden 2019. Hun er arkitekt, og arbeider med alt fra mulighetsstudier, hytter og eneboliger til mer komplekse bygg. Det hun liker best med Norgeshus er variasjonen i arbeidsoppgaver, tillten hun får, og arbeidsmiljøet. Karina liker en aktiv hverdag, og fyller fort opp kalenderen med ulike aktiviteter. På fritiden er hun alltid på farten med familie og venner, enten det er på fisketur, fjelltur, dykking eller annet. 

 

Benjamin Ward

Ben har jobbet i Norgeshus siden 2020, og er opprinnelig fra Australia. I tillegg til at han er arkitekt, har han 5 års erfaring som prosjektleder på blant annet store offentlige prosjekter, privat kontor/næring og boligtårn. Nå trives han med varierte oppgaver hos Norgeshus, med alt fra skissetegninger til ferdige arbeidstegninger, og liker muligheten han får til å følge prosjektene fra skisse til ferdig bygg. På fritiden spiller han gjerne fotball for den sosiale bitens skyld, står på ski, eller går på tur ut i Norges fantastiske natur. 

 

Anna Hörtin

Anna er arkitekt, jenteoppdretter og hobbygartner. Hun har jobbet i Norgeshus siden 2020, og har erfaring med alt fra mulighetsstudier til detaljprosjekt, på både store og små prosjekter. Hun synes det beste med å jobbe i Norgeshus er at det er et tett samarbeid mellom kunder og andre fag, og synes de beste prosjektene gjøres i felleskap. 

 

Jenny Riise Moksnes

Jenny er utdannet arkitekt og begynte hos oss i 2021. På arkitektavdelinga jobber hun med alt fra skisser til detaljprosjekt. Hun driver også med elementprosjektering, noe som gir god forståelse for byggeteknikk. Noe av det hun liker best med å jobbe i Norgeshus er varierte oppgaver, tett samarbeid mellom ulike fag og ikke minst det gode arbeidsmiljøet. På fritida tilbringer hun mye tid med venner og familie. Hun har mange interesser og er ofte å finne i klatreveggen eller på konsert. 
 

Relaterte referanser arkitektur

Se her

KONTAKT

Kontaktperson arkitektgruppa

John Birger Grytdal
Sivilarkitekt, gruppeleder Arkitekt