Hytte på Myklevatn

Majestetisk hytte bygd på søyler av Norgeshus Bergsam. Hytta ligger vakkert til ved Myklevatn i Agder på ei tomt uten vei. Den noe utradisjonelle og kreative takutformingen er et resultat av krav om saltak fra kommunen. De store glassflatene i stua og på hemsen åpner rommene opp og slipper inn de fantastiske naturomgivelsene.

Totalentreprenør Norgeshus Bergsam
Arkitekt
John Birger Grytdal og Amanda Sende

Arkitektene John Birger Grytdal og Amanda Sende har brakt ekspertise og kreativitet til prosjektet, og hver detalj er selvfølgelig nøye gjennomtenkt. Resultatet er ei hytte som både er funksjonell og estetisk tiltalende.

Et svært godt samarbeid mellom sluttkunde, forhandler og hovedkontor har vært avgjørende for å realisere dette monumentale byggverket.

Hytta er bygd på søyler, noe som gjør den skånsom mot terreng og vegetasjon.Søylene er boret ned i fjellet på vinteren med beltegående borerigg, kjørt opp på snødekke. Uten kjøring på barmark med tungt utstyr reduseres terrenginngrepet på hyttebyggingen.

Hytta består av 3 soverom, bad, to boder, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt hems. Store vindusflater sammen med mønt himling på stue, kjøkken og hems gir en åpen og luftig romfølelse. Fra stue og kjøkken har man tilgang til en terrasse med utsikt og gode solforhold.

Kategorier
Arkitektur Fjellhytte Hytte