Trend 5 i Vestre Toten - Årets Småhusprosjekt 2019

Boligprodusentenes Forening kåret Trend 5 i Vestre Toten til Årets småhusprosjekt 2019.

Totalentreprenør Norgeshus
Arkitekt

Norgeshus EH Bolig AS* har utviklet boligprosjektet Skundbergjordet/Heimly som ligger barnevennlig og flott til på solsiden av Raufoss. Boligene er fordelt på tre rekker med tre, to og to boliger i hver rekke. Det nye området blir liggende i område bestående av eneboliger og leiligheter.

Norgeshus EH Bolig ønsket å bygge enkle, attraktive småhus som alternativer til leiligheter. For eldre har flytting fra eneboliger til mindre leiligheter blitt en trend, men vi har tro på at mange, spesielt på bygda, ser fordelen med å ha en egen, liten hageflekk og alt på en flate. Denne boligen endte opp med to soverom, romslig bad, bod og en halvåpen kjøkken/stue-løsning. Med carport rett utenfor døra kan eieren av boligen gå tørrskodd fra boligen rett inn i bilen.

Det som var interessant med prosjektet er at vi så for oss eldre par og single som mest potensielle kunder, men fasiten er at det hovedsakelig var unge par som kjøpte boligen.

Juryens begrunnelse:

"Konseptboligen Trend 5 er oppført av Norgeshus EH Bolig i Raufoss i Vestre Toten. Trend 5 er en liten og kostnadseffektiv bolig på ett plan som tilbys medlemmene i Norgeshuskjeden. Trend 5 er ferdigprosjektert i BIM og det foreligger IFC-modeller for alle fag. For å redusere kostnadene er det framforhandlet avtaler med faste leverandører."

 

* = Tidligere forhandler

Kategorier