Les eller bestill huskatalog

Er du klar for nye utfordringer som tømrer?

42 av våre forhandlere søker etter dyktige tømrere. Drømmejobben er nærmere enn du tror...

Er du en av våre nye tømrere?

Norgeshus - mer enn bare en arbeidsplass

Er du tømrer med yrkesstolthet på leting etter en variert, spennende og utfordrende jobb, så har du nå muligheten til å bli en del av den voksende Norgeshuskjeden, med et arbeidsmiljø som de siste 5 årene er blitt rangert til å være en av landets beste! Norgeshus består i dag av 122 forhandlere fra Mandal i sør til Hammerfest i nord, og med en økende kundemasse trenger mange av disse flere dyktige tømrere på laget.

Hvem er vi?

Norgeshus er en av bransjens ledende boligbyggere med om lag 1600 ansatte fordelt på 122 forhandlere over hele landet. Disse forhandlerne er selvstendige aktører, men er tilknyttet Norgeshus gjennom en franchiseavtale. Med gunstige betingelser og tilgang til en lang rekke tjenester, er dette med på å styrke hver enkelt forhandler sin posisjon i markedet. En trygghet for forhandleren - en trygghet for deg som ansatt. Hovedkontoret til Norgeshus ligger på Melhus, 20 km sør for Trondheim, og har pr i dag 75 ansatte. 

Våre forhandlere bygger hus, hytter, leilighetskompleks, skoler, barnehager, industribygg mm, i tillegg til oppdrag innen rehabilitering og tilbygg. 

Troms og Finnmark

Nordland

Trøndelag

Møre og Romsdal

Innlandet

Vestland

Viken

Rogaland

Vestfold og Telemark

Agder

Oslo