Bli forhandler i Norgeshus

Vi er stolte av å ha 120 av markedets beste entreprenører og byggmestere med på laget, men vi ønsker oss enda flere forhandlere. Vil du bli en av oss?

Les mer
Bli forhandler i Norgeshus

16-19.okt 2019 kan du besøke oss på «Bygg reis deg» stand C01-24 på Norges Varemesse, Lillestrøm.

Vi skal ha dekning i alle landets kommuner og vi skal ha flere forhandlere i kommuner hvor det bygges mye.

Norgeshus tilbyr et profesjonelt og gjennomarbeidet konsept samt en sterk merkevare som alle våre forhandlere formidler og er garantist for.

Som Norgeshusforhandler er du selvstendig, men samtidig står du sterkt med Norgeshus som samarbeidspartner. Og med samarbeidspartner mener vi fagkompetansen ved hovedkontoret, og ikke minst alle de andre forhandlerne i kjeden.

Som forhandler i Norgeshus får du:

  • Tilgang til bransjens beste arkitekt- og ingeniørkontor, les mer her.
  • Tilgang til ei markedsavdeling som jobber for at enda flere skal velge å bygge boliger og hytter med Norgeshus.
  • Tilgang til alt av maler, dokumenter og kontrakter du har bruk for i de ulike fasene av et byggeprosjekt.
  • Tilgang til markedets beste innkjøpsavtaler.
  • Tilgang til Norgeshus KPD, bransjens beste IT-løsning, som gjør at du har full kontroll på prosjektet via PC, nettbrett eller telefon. Prosjektet styres digitalt slik at man kan praktisere papirløs byggeplass.
  • Tilgang til kjedens KS/HMS system.
  • Tilgang til Norgeshusskolens kurs og samlinger
  • Alltid tilgang til entreprenørgarantier via Norgeshus Garanti
  • Delta på faglige og sosiale samlinger
  • Tett oppfølging av våre regionssjefer

Ved å bruke vårt konsept og med vår hjelp blir din hverdag enklere, slik at du kan ha fokus på å selge og bygge boliger og hytter. Alt annet får du via konseptet!
Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker mer informasjon.


REFERANSER:

Norgeshus JOS-Bygg AS, Romerike

Norgeshus JOS-Bygg ble startet i 2002 og har vært med som forhandler i Norgeshus siden 2010 og har siden de ble med oss hatt en eventyrlig vekst. Både i forhold til økt omsetning og lønnsomhet.
I 2010 omsatte Norgeshus JOS-Bygg for 17,8 mill. og har siden den gang vokst jevnt hvert eneste år og hvert eneste år har lønnsomheten også økt i takt med omsetningsveksten. I 2018 omsatte firmaet for over 114 mill og hadde ett driftsresultat på over 12%.

Norgeshus JOS-Bygg har siden de ble med i Norgeshus mottatt en rekke priser for sitt arbeid. De har bitt årets forhandler og årets markedsfører i Norgeshus, de har blitt kåret til landets beste boligbygger av Boligprodusentenes forening og har også i flere år hatt høy KTI og ble i 2019 kåret til det byggefirmaet med de mest fornøyde kundene av Prognosesenteret.

Norgeshus JOS-Bygg bygget i starten primært eneboliger for kunder som har tomt, men har investert sitt overskudd i tomter for utvikling av prosjekter i egen regi som i dag utgjør brorparten av omsetningen i selskapet. Helt siden de ble med i Norgeshus har de brukt alle de ulike konseptene som Norgeshus har tilrettelagt for sine forhandlere og er et godt bevis for at vi har et konsept som skiller seg ut i bransjen.


Å gå inn i Norgeshus er mest trolig det beste valget jeg har tatt for selskapet.

– Jon-Olav Sigvartsen, daglig leder i Norgeshus JOS-Bygg

Norgeshus Moment Bolig, Drammen

Ståle Olsen og Jørn Higraff etablerte Norgeshus Moment Bolig i november 2013 og var dermed den aller første som inngikk avtale med Norgeshus på «Startkonseptet». Allerede det første driftsåret solgte de 7 boliger og igangsatte 3, siden den gang har selskapet vokst hvert år, i 2018 omsatte Moment Bolig for 45 mill. til tross for store investeringer satt de igjen med ett resultat på 1,6 mill. De er rigget for videre vekst og forventet omsetning for 2019 er ca. 80 mill. og forventer at de sitter igjen med ett driftsresultat på ca. 10%.

Å starte opp egen bedrift har vært både spennende, artig og arbeidskrevende. Men som «startkonsepter» i Norgeshus har jeg fått mye gratis – jeg føler at jeg kom til dekket bord. Jeg har tatt i bruk alle elementene i konseptet. Dette er ting som jeg verken har brukt tid, penger eller krefter på. Jeg har kunnet konsentrere meg om å skaffe tomter og kunder!

– Ståle Olsen, Daglig leder i Moment Bolig AS 

KONTAKT

Kontaktperson bli forhandler

Henrik Østerlie
Regionsjef Midt-Norge
Tony Røshagen
Regionsjef Nord
Jan-Erik Kringlebotn
Regionsjef Øst
Eigir Moberg
Regionsjef Vest