Jobb i Norgeshus

Lyst til å jobbe hos Norges ledende boligbygger? Vi har mange spennende oppgaver, er alltid på jakt etter dyktige folk og er nylig kåret til et av landets beste arbeidsmiljø.

Les mer
Hei, jeg jobber i Norgeshus
Hei, jeg jobber i Norgeshus

Er du lagspiller med ambisjoner og arbeidsglede, og har lyst til å jobbe med å realisere boligdrømmer? Norgeshus har hovedkontor på Melhus i Trøndelag og 130 forhandlere over hele landet. Våre medarbeidere tegner, prosjekterer og bygger eneboliger og hytter, næringsbygg, kulturhus, omsorgsboliger, skoler og barnehager.

En av Norges beste arbeidsplasser

Hos Norgeshus har vi alltid vært opptatt av å tilby våre ansatte et trygt og inspirerende arbeidsmiljø. Målrettet arbeid har vist seg å bære frukter, og i løpet av de tre siste årene har Norgeshus mottatt priser både nasjonalt og internasjonalt fra Great Place to Work for sitt gode arbeidsmiljø.

– Vår målsetning er at alle skal oppleve å ha en meningsfull arbeidshverdag med mestringsfølelse og muligheter for medbestemmelse. Skal vi lykkes her må alle sammen bidra, og det viser tallene våre at de fleste gjør i dag, sier Vivi Fuhr Hjelde, HR- og organisasjonssjef i Norgeshus.

Send oss en åpen søknad - vi er alltid på jakt etter folk

Selv om det står "Ingen ledige stillinger akkurat nå", så tar vi dette med en liten klype salt. Vi er stadig i vekst og behovet for nye folk kan plutselig dukke opp, spesielt ved vårt eget ingeniør- og arkitektkontor - NIAK.

Hos Norgeshus ingeniør og arkitektkontor sitter det arkitekter, ingeniører, RIB, RIBr, VVA, SØK, LARK, BIM koordinatorer og mange flere med bred kompetanse inne prosjektering og visualisering som sammen skaper og realiserer drømmen for våre forhandlere og deres kunder rundt om i Norge.

Hvis du er nysgjerrig og ønsker å bli en av våre nye medarbeidere oppfordrer vi deg til å sende inn en åpen søknad til vår leder for Norgeshus ingeniør og arkitektkontor Jan Tore Tangstad. Jan.tore.tangstad@norgeshus.no

Ser frem til å høre fra deg!