Jobb i Norgeshus

Lyst til å jobbe hos Norges ledende boligbygger? Vi har mange spennende oppgaver, er alltid på jakt etter dyktige folk og er nylig kåret til en av landets beste arbeidsplasser!

Les mer
Hei, jeg jobber i Norgeshus
Hei, jeg jobber i Norgeshus

Mer enn bare en jobb!

Er du lagspiller med ambisjoner og arbeidsglede, og har lyst til å jobbe med å realisere boligdrømmer? Hovedkontoret til Norgeshus ligger på Melhus, 20 km sør for Trondheim. Med motorvei og gode buss- og togforbindelser er det enkelt å komme seg hit. Pr i dag er det 67 medarbeidere på hovedkontoret, men vi er rigget for vekst!

Våre kunder er først og fremst våre egne 145 forhandlere, men vi tar også på oss oppdrag for eksterne aktører. 

Ved Norgeshus Hovedkontor finner du følgende avdelinger:

  • Markedsavdeling
  • Innkjøp
  • Arkitekter
  • Husbyggingsteknikk
  • RIB (Rådgivende Ingeniør Bygg)
  • Søk
  • IT

En av Norges beste arbeidsplasser

Vår målsetning er at alle skal oppleve å ha en meningsfull arbeidshverdag med mestringsfølelse og muligheter for medbestemmelse

Hos Norgeshus har vi alltid vært opptatt av å tilby våre ansatte et trygt og inspirerende arbeidsmiljø. Målrettet arbeid har vist seg å bære frukter, og i løpet av de siste årene har Norgeshus mottatt priser både nasjonalt og internasjonalt fra Great Place to Work for sitt gode arbeidsmiljø.

– Vår målsetning er at alle skal oppleve å ha en meningsfull arbeidshverdag med mestringsfølelse og muligheter for medbestemmelse. Skal vi lykkes her må alle sammen bidra, og det viser tallene våre at de fleste gjør i dag, sier Vivi Fuhr Hjelde, HR- og organisasjonssjef i Norgeshus.

Vi er alltid på jakt etter dyktige folk - send oss en åpen søknad!

Selv om det står "Ingen ledige stillinger akkurat nå", så tar vi dette med en liten klype salt. Vi er stadig i vekst og behovet for nye folk kan plutselig dukke opp, spesielt ved vårt eget ingeniør- og arkitektkontor - NIAK. Bli bedre kjent med dem her!

Hos Norgeshus ingeniør og arkitektkontor sitter det arkitekter, ingeniører, RIB, RIBr, VVA, SØK, LARK, BIM koordinatorer og mange flere med bred kompetanse inne prosjektering og visualisering som sammen skaper og realiserer drømmen for våre forhandlere og deres kunder rundt om i Norge.

Hvis du er nysgjerrig og ønsker å bli en av våre nye medarbeidere oppfordrer vi deg til å sende inn en åpen søknad til vår leder for Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor, Jan Tore Tangstad. Jan.tore.tangstad@norgeshus.no

Ser frem til å høre fra deg!

Akkurat nå søker vi etter: