Stolt – et billig nøkkelferdig hus

Med sin enkle, men samtidig tidsriktige arkitektur og flere smarte løsninger har vi greid å skape en bolig som vil glede både deg og lommeboka di. Med en veiledende pris på like under 3 millioner* kan Stolt ta deg flere skritt i retning av ditt eget Norgeshus! Dette er rett og slett et fenomenalt bra, og ikke minst et billig hus!

Stolt – et billig nøkkelferdig hus
Stolt – et billig nøkkelferdig hus

Utnytter arealet til det fulle

Selv om Stolt ikke er av de største boligene våre, så vil du bli positivt overrasket over hva vi har fått plass til! På 113 kvm over to etasjer finner du bl.a.

 • 3 soverom.
 • et kontor/disponibelt rom.
 • ekstra TV-stue tilknyttet soveromsdelen.
 • praktisk sportsbod.
 • romslig stue/kjøkken på hele 42,4 kvm.
 • stor yttergang med plass til smart garderobeløsning.
 • overbygd inngangsparti med god plass for barnevogn, sykkel o.l

Har du egentlig ikke behov for så mye som 113 kvm, og fremdeles opptatt av å holde prisen nede? Sjekk ut vårt aller minste, smarteste og billigste hus, Kry! 

 

Smarte grep gjør prisen lavere

Hensikten med Stolt-huset, var å lage et svært kostnadseffektivt alternativ uten å gå på kompromiss med bokvalitet. Blant grepene vi har tatt for å oppnå dette, er:

 • Liggende utvendig panel i stedet for stående. Dette gjør at det holder med enkle lekter og dermed blir rimeligere enn stående panel
 • Vinduer er plassert hensiktsmessig i forhold til standard stenderoppsett.
 • Intrukket takutstikk
 • En enkel bygningskroppen uten krinkler og kroker.

Hvem passer Stolt-huset for?

Om du er i småbarnsfasen kan du glede deg over den utvendige sportsboden hvor alle utelekene kan lagres, det overbygde inngangspartiet med plass for barnevogn, den store gangen, også den med plass til barnevogn, et lite WC-rom rett innom ytterdøra - lett tilgjengelig når det plutselig haster og et vaskerom som også kan brukes som grovgarderobe når ungene kommer hjem fra en aktiv dag i barnehagen. 

Stolt vil passe utmerket for en småbarnsfamilie, men det er selvfølgelig også en solid bolig for de som ikke trenger å tenke på hvor barnevognen skal stå. 

Gangen er romslig og har muligheter for gode garderobeløsninger. Den åpne stue- og kjøkkenløsninga har store vinduer, fra gulv til tak, som gir en luftig romfølelse. Verandadøra sikrer god adkomst og kontakt med uteplassen. En stilig rettløpstrapp fører opp til andre etasje, hvor det er plass for en liten tv-stue foran soverommene. I enden av gangen oppe er det et disponibelt rom som kan benyttes til gjesterom, hobbyrom eller kontor. Barnerommene har grei størrelse, med plass for seng, klesskap og skrivebord. Hovedsoverommet har i tillegg god plass til en stor skyvedørsgarderobe fra vegg til vegg.

Boligen leveres med to varianter kledning, noe som sammen med enkle detaljer er med på å gi den et moderne og flott uttrykk. 

Ønsker du å vite mer om boligen? Ta kontakt med din lokale forhandler

* Hvor i landet du ønsker å bygge kan påvirke den totale kostnaden. Dette som følger av lokale markedsforhold, transport m.m.

Plantegninger