Opprett «min side»-bruker i dag og få tilgang til blant annet:
Da den verdenskjente kokken Ørjan Johannesen, som i 2015 vant den høythengende prisen Bocuse d`Or, skulle bygge hus, var det ikke overraskende at det var kjøkkenet som skulle bli hjertet i huset. Nå er det ikke sikkert at du har de samme krav som Ørjan, det viktigste er at du innreder kjøkkenet på en slik måte at det dekker dine behov.
Da huset skulle innredes brukte han og kona flere måneder på å planlegge og lete etter inspirasjon for sitt nye kjøkken. Design, funksjonalitet og gode produkter i form av komfyrer, ovner og maskiner var sentralt i planleggingen, og med hele 70 kvm til rådighet var det også viktig å skape et miljø som egnet seg for å samle familie og venner til hverdag og fest. Valget falt til slutt på den danske kjøkkenleverandøren Aubo
Fagtidsskriftet Horecanytt har vært på hjemmebesøk hos mesterkokken. Se bilder og les saken her.