Hva koster en ny hytte?

De mest stilte spørsmålene fra kundene våre er spørsmål om pris - og hva som inngår i prisen. I prislista vår får du nå oppgitt pris på en komplett, ferdig hytte som er innflyttingsklar - og ikke ei hytte som kun er «klar til maling».

Hytta Rondane fra Norgeshus sin hyttekatalog
Hytta Rondane fra Norgeshus sin hyttekatalog

Her er en kort forklaring:

 1. Hyttene fra Norgeshus leveres altså «innflyttingsklare»
 2. Forskjellen på «innflyttingsklar» og «klar til maling» er at det for en hytte som er «klar til maling» gjerne må påregnes ekstra kostnader til alt innvendig arbeid på gulv, vegger og tak. I en innflyttingsklar hytte derimot er alt dette inkludert. 

  Det vil si:

  • Innvendige vegger og tak i alle rom er kledd med behandlet panel
  • Gulvene er lagt med parkett og/eller belegg
  • Lysutstyr og varmeovner er inkludert
  • Kjøkken og baderomsinnredning fra Sigdal eller Aubo er inkludert
  • Den utvendige kledningen leveres ferdig grunnet
  • Grunnmuren er medregnet. Grunnarbeid, som graving og evt. sprenging, er ikke medtatt i prisen da dette må vurderes i hvert enkelt tilfelle.
 3. Det er våre forhandlere som selger og bygger hyttene. Det er derfor de som kan si deg hva de ulike hyttene i katalogen vår koster. For å få tilsendt prisliste må du kontakte den lokale forhandler i din byggekommune. 

De aller fleste kunder gjør endringer og tilpasser hytten til tomt og egne behov – dette er ikke så dyrt som mange tror! Be om et tilbud fra forhandleren din.