Les eller bestill huskatalog

Bygg pepperkakehytte fra Norgeshus!

Vi teller ned, ikke bare til jul, men også til lansering av vår nye hyttebok som kommer i løpet av desember. Mens vi venter, inviterer vi til storstilt pepperkakehytte-konkurranse! 

Pepperkakehytte-variant av Koia
Pepperkakehytte-variant av Koia

Bygg pepperkakehytte fra Norgeshus - vinn reise og opphold på The Bolder!

Før du kan "dra krakken bortåt glaset", er det som regel mye som skal gjøres i heimen før jul... Baking av pepperkakehus🏠 er gjerne ett av gjøremålene på lista. Målet er selvfølgelig å få dette til å henge sammen og samtidig være beboelig for husløse nisser🎅🏻, men settingen rundt selve bakingen er kanskje vel så viktig - å være sammen, drikke gløgg og julebrus, lytte til/synge julesanger og selvfølgelig et stort inntak av kakepynt. 

I forbindelse med lansering av ny hyttebok, ønsker vi i Norgeshus å markere dette med en pepperkakehytte-konkurranse der premien er et weekend-opphold på The Bolder, inkludert reise! Vinneren trekkes 22.desember - snakk om julegave! 

 

Hvordan delta:

For å delta i konkurransen, må det ferdige produktet publiseres på din egen Instagram-konto med hashtagen #pepperkakehytte2021. Post gjerne også stemningsbilder fra bakeseansen.  

Kriterier:

  • Det må være ei av hyttene fra vår hyttekatalog. Et stort pluss om den ligner 😉 
  • Hytta skal bygges med pepperkakedeig, men trenger ikke være spisbar...
  • Å benytte seg av innleid arbeidskraft er lov, men lønn skal kun være i form av hygge, kaffe, gløgg, julebrus, Non-stop osv.   

Kåring av vinner:

En jury bestående av et knippe arkitekter, ingeniører og markedsfolk ved Norgeshus Hovedkontor vil plukke ut en vinner blant de innsendte bidrag. Da pepperkakebaking er ment å være en koselig syssel i førjulstida, kanskje sammen med barn og barnebarn, er det ikke kun det estetiske juryen vil se på. Ei sjarmerende hytte med litt skavanker kan være en like god vinner som et 5-stjerners prakteksemplar. 

Premie:

Vinneren får reise og opphold ved The Bolder Sky Lodge! Spektakulære utleiehytter i Lysefjorden, like ved Prekestolen. Her vil du få en opplevelse du sent eller aldri kommer til å glemme! Se videoen, så skjønner du hva det er snakk om...
Det må også nevnes at det amerikanske magasinet Forbes har rangert The Bolder som et av de mest overraskende stedene å overnatte i verden!

Hyttene er tegnet av John Birger Grytdal, arkitekt ved Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor. 

Ferdige maler 

Det er opp til hver enkelt å velge hvilken hytte fra hyttekatalogen dere ønsker å bygge, men våre ingeniører har laget ferdige maler på 6 av hyttene som dere kan bruke.  

Femunden

Fjell 

Flyt

Koia - Farmenhytta 2019

Piruett - Farmenhytta 2021

Rondane

 

Sikkerhet
- 7 av 10 pepperkakehus har alvorlige feil og mangler

Som en seriøs boligbygger setter vi alltid sikkerhet først. Når vi nå oppfordrer små og store pepperkakehyttebyggere til å innta kjøkkenet - det rommet i huset med størst risiko for skade, ser vi selvfølgelig at vi har et visst ansvar. 

Norgeshusskolen, vårt eget interne kompetansesenter, har kontaktet SINTEF som har gitt oss tilgang til artikkelen "Spiselige byggverk - Pepperkakehus" fra Byggforskserien. Denne anvisningen tar for seg planlegging, prosjektering, baking og montering av pepperkakehus etter "Forskrift om tekniske krav til bakverk av 2010" (BAK10)

Anbefaler alle som skal delta i prosessen (og som er glad i litt humor 🤣) om å lese denne FØR dere setter i gang. Fungerer ypperlig som høytlesning! LES DEN HER