Les eller bestill huskatalog

Koia Moderne - årets Farmenhytte 2019

Vi er stolte av å kunne presentere Koia Moderne som årets Farmenhytte 2019, ei hytte som med sin spennende arkitektur og gode løsninger appellerer til det norske hyttemarkedet.

Farmen-hytta 2019, Koia Moderne
Farmen-hytta 2019, Koia Moderne

Enkelt og elegant

Den smale, vannrette trekledningen, det lette og slanke taket og de sammenhengende vindus- og platefeltene gir hytta særpreg og gjør at den får en stillferdig fremtoning i omgivelsene. Med riktig valg av kledning vil den passe like godt inn på fjellet som ved sjøen.

Hyttas planløsning er enkel og funksjonell og inneholder alt det du måtte trenge for et godt hytteliv.  Med sin spisse takvinkel og store vindusflater vil den oppleves som svært luftig da det over stue og kjøkken vil være åpen himling. Over de to soverommene, bad og bod er det en romslig hems som kan brukes til oppbevaring eller sengeplasser.

Den overbygde terrassen skaper ly for både vind og regn, noe som gjør at du kan nyte hyttelivet fullt ut, også når været ikke er på sitt beste.


Se hytta og opplev den i 360 visning her

Prisen som oppgis som premie til Farmen-vinneren er verdien for materialkostnaden på et byggesett. Prisene du ser på Norgeshus.no er innflyttingsklar hytte, med tømrerarbeid og plate på mark. Les mer om innflyttingsklare hytter!

Slik du vil ha det

Som for alle våre kataloghytter er også Koia Moderne en inspirasjonshytte som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov. Så om du enten ønsker å utvide eller redusere hyttas størrelse, føye på ekstra soverom eller har andre ønsker, er dette en smal sak å ordne. Vi bygger alltid etter kundens ønsker og behov slik at du får det akkurat slik du vil.

Vil du vite mer?

Om du går med hytteplaner, hjelper vi deg med å komme i gang. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for en uforpliktende prat. Vi hjelper deg videre på veien mot ditt eget ferieparadis!