Om oss

"Norgeshus Veggelementer AS har gjennom årene opparbeidet et image som troverdig samarbeidspartner, som tilpasser seg kundens behov".

Moment
Moment

Våres Elementfabrikk som ligger i Ås kommune er i dag en førende leverandør av elementer til privat og entreprenører i byggebransjen. Vi produserer, leverer og monterer prefabrikkerte moduloppbygde elementer til hele sør-Norge.

Norgeshus Veggelementer AS har gjennom årene opparbeidet et image som troverdig samarbeidspartner, som tilpasser seg kundens behov. Med kreativ og rasjonell tankegang utnytter vi fleksibiliteten i våres standardelementer til å skape innovative løsninger. 

Vi har siden oppstarten superoptimert våres produksjon og kan derfor i dag levere kvalitetselementer til konkurransedyktige priser. "Keep it simple" har alltid vært, og er stadig, bedriftens ånd, målsetting og DNA

Ut fra simpelhetens prinsipp tilpasser vi oss den enkelte byggesak, hvilke sikrer konkurransedyktige priser og en høy kvalitet til avtalt tid. På fabrikken bruker vi den nyeste teknologi både i produksjon og prosjektering og er derfor i forkant med utviklingen og de store krav, som stilles til moderne byggeri.