Motlandsvegen, Nærbø

8 moderne leiligheter i lavblokk

Motlandsvegen, Nærbø
Motlandsvegen, Nærbø

Nærbø, midt i mellom hei og hav, sentralt på Jæren
Med kort avstand til både Bryne, Varhaug, Stavanger og Egersund ligger Nærbø midt i smørøyet.
Et steinkast unna sentrum, i et eldre og svært rolig boligfelt, skal det nå føres opp en lavblokk med 8 leiligheter. Det er ikke ofte boliger av denne typen settes opp - en lavblokk med bare to etasjer.

Her, i Hå-Bu-hagen, har du muligheten til å flytte inn i en splitter ny leilighet samtidig som du unngår en stor blokk og et stort sameie. Blir du blant de heldige innflytterne kan du senke skuldrene og fokusere på å nyte livet på sjarmerende Nærbø. For her er alt ordnet.

Med betongskiller mellom de romslige leilighetene har du privatliv. Du kan lade el-bilen i det lukkede garasjeanlegget. Du har god plass til livets små og store ting i bod både inne og ute. Og kanskje aller best: de romslige og sørvendte terrassene og hagene er svært solrike og lune. Her er det bare å sette seg ned, nyte kaffekoppen, stillheten, solstrålene og den friske jærluften. Velger du deg en leilighet i første etasje får du også din egen, lille, private hageflekk i tilknytning til terrassen.

Og tar du turen ut, har du det aller meste innen få minutters gang- eller kjøreavstand: handelssenter, sentrum med slakterbutikk, baker, frisør, togstasjon og legesenter, samt Loen og Fugleparken.

Vi gleder oss til å starte på prosjektet, og vi mener leilighetene kan passe særlig godt til voksne som ønsker å flytte fra enebolig til leilighet, men ikke ønsker å bo i høyblokk eller stort sameie.
Forventet byggetid er rett i overkant av ett år, og det første spadetaket vil tas etter at den sjette leiligheten er solgt. Du betaler ingen ting før du står med nøkkelen i hånda. Om du slår til nå, vil du derfor ha god tid til å selge eneboligen din i mellomtiden.

Det er noe spesielt med så flotte, moderne leiligheter midt i et rolig, eldre boligfelt. Vi gleder oss til å skape et nytt og godt hjem for åtte heldige eiere.

Se annonsen på finn: https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=193825739