Se våre hus og hytter!

Hos oss får du det du vil ha!

Horisont
Horisont

Et hus å komme hjem til

Dine tanker, ønsker, behov og budsjett er vårt utgangspunkt. Vi utformer optimale løsninger for deg og din familie. Vårt hovedmål er at du skal få en trygg prosess fra start til slutt, og at du selvfølgelig får et hus du kan være stolt av!

Finn din hyttedrøm her

Du har helt sikkert mange tanker rundt hvordan nettopp din drømmehytte er. Kanskje har du sett for deg hvor den skal være, hvordan den skal se ut og tenkt på alle de fine stundene du og dine skal ha på hytta. Gjennom hyttevelgeren kommer du ett skritt nærmere å virkeliggjøre hyttedrømmen!

Fjell
Femunden
TInn
Utsyn

Fikk det de ville ha

Her finner du et utdrag referanser hvor kunden fikk akkurat det Norgeshuset de ville ha. God dialog er en forutsetning - de beste løsningene oppstår der det er tett samspill mellomkundenes ønsker, tomtas kvaliteter og vår kunnskap og erfaringer.

Har du spørsmål?
Har du spørsmål?

Har du spørsmål?

Det skal være både enkelt og trygt å bygge hus eller hytte. Men hvor skal man starte? Vi har et stort antall forhandlere lokalisert over hele landet. Dette er solide byggefirmaer som hver eneste dag gjør sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Med lokal forankring kjenner de godt til områdene de bygger i, slik at de kan gi deg gode råd om tilpasning av hytta til naturen og omgivelsene - viktige faktorer for et vellykket resultat.