Moderne hus

Et moderne hus fra Norgeshus følger trendene i tiden. Moderne hus kommer med smarte løsninger og et nyskapende arkitektonisk uttrykk. Vi legger også vekt på miljøvennlige materialvalg. Våre moderne hus spenner fra funkisinspirerte hus til de mest dristige og nyskapende husene. Skal du bygge et arkitekttilpasset, moderne hus, er Norgeshus den rette husleverandøren for deg.

Et mangfold av moderne hustyper

Mange forbinder moderne hus med funksjonalistiske elementer som rette linjer og store vindusflater. Det vil du finne igjen blant mange av våre moderne hus. Men studerer du den moderne byggestilen nærmere, vil du oppdage at den er svært mangfoldig. Moderne hus gir uendelig med muligheter til å leke seg med form og uttrykk. De husene som har den mest rendyrkede, funksjonalistiske stilen, kalles gjerne for funkishus. Les mer om funkishus fra Norgeshus her.

Kom i gang med ditt moderne hus

Bestiller du huskatalogen fra Norgeshus, vil du finne mange gode råd og verdifull inspirasjon til det som kan bli ditt eget moderne hus. Vi har bransjens største arkitekt- og ingeniørkontor, og vi hjelper deg med å tilpasse huset, slik du vil ha det. Ønsker du å la våre arkitekter tegne noe helt eget for din tomt, er vi også behjelpelige med det. Over hele landet står Norgeshus’ forhandlere klare til å levere moderne hus. Finn din lokale forhandler her.

Horisont - sprek arkitektur og smarte løsninger