Team Norgeshus - vi samarbeider for ditt beste!

Vi i Norgeshus Stavset bolig har oppfylt boligdrømmer for fornøyde huskunder i Ålesund i over 10 år. I løpet av disse årene har vi knyttet nære bånd til underleverandører vi både stoler på og samarbeider godt med. Når vi skal ut på oppdrag, benytter vi oss av disse - sammen kaller vi oss Team Norgeshus!

Team Norgeshus - vi samarbeider for ditt beste!
Team Norgeshus - vi samarbeider for ditt beste!

Godt samarbeid er Alfa & Omega

Skal du i gang med et større eller mindre byggeprosjekt, ønsker du selvfølgelig å finne den beste håndverkeren, som du vet du kan stole på. Om prosjektet inkluderer flere yrkesgrupper, f.eks tømrere, elektrikere og rørleggere, må disse evne å samarbeide godt for å få et optimalt resultat. De 7 aktørene i Team Norgeshus kjenner hverandre godt og har jobbet sammen på både store og små prosjekter gjennom flere år. Dette gir deg som kunde en trygghet på at jobben blir utført på en effektiv og sikker måte. Her er det ikke rom for misforståelser, plunder og heft. 

Bestiller du Team Norgeshus stiller de alltid med det beste laget, håndplukket for deg.

Håndplukket for deg!

Uansett hvilken av aktørene i Team Norgeshus du tar kontakt med, så plukker de ut det laget som må til for å dekke alle de håndverkertjenester som kreves for å fullføre ditt prosjekt. Sammen legger de en plan for den videre utførelsen og du som kunde vil få ett kontaktpunkt å forholde deg til i stedet for flere. Du kan lene deg tilbake og være trygg på at de beste folka gjør det beste arbeidet for det beste resultatet!

  

Dette er Team Norgeshus:

 

 

- Totalleverandør innen elektro og svakstrømtjenester

 

 

Bra Elektro AS er en elektrobedrift med kompetanse og erfaring innen et bredt spekter elektrotekniske løsninger. Vi er pr i dag 75 ansatte fordelt innenfor Industriservice, Boligservice, Prosjekt, EKOM og Nye boliger. Vi har kontorer i Ålesund, Molde, Brattvåg, Skodje og Søre Sunnmøre.

Vår allsidighet er stor og vi utfører små og store oppdrag for både privatmarkedet, næringssektoren og offentlige instanser. Hos oss skal du alltid få «Kvalitet til avtalt tid».

 Våre tjenester:

Hjemmeside
Facebook

 

 

 

- Din lokale rørlegger og kuldeentreprenør! 

Vi i Energisentrum AS har spesialkompetanse på varmepumper, aircondition, kjøl & frys. I tillegg leverer vi alt av rørleggertjenester.

Våre tjenester:

Hjemmeside
Facebook

 

   

 

 

 

 

- Vi bygger det du vil ha

 

 

 

Stavset Bygg AS er tre- og betongentreprenør lokalisert i Skodje. Vi tar på oss oppdrag innen snekker- og tømrerarbeid, betong- og forskalingsarbeid i hele regionen.

Våre tjenester:

  • Tømrer- og snekkerarbeid:
    • nybygg
    • påbygg
    • ombygging
    • rehabilitering

Ved hjelp av våre nære samarbeidspartnere i Team Norgeshus kan vi levere en total leveranse til ditt prosjekt!

 

Hjemmeside
Facebook

 

 

- Allsidig kompetanse for ditt prosjekt

Om du skal ha utført malerarbeid, flislegging, gulvlegging eller rehabilitering av våtrom - da har vi satt oss som mål at vi skal være det naturlige valget for deg som kunde. Vi setter selvfølgelig høye faglige krav til alle våre ansatte, men for oss er det også viktig med gode personlige egenskaper. Når du åpner hjemmet ditt for våre håndverkere til å oppfylle dine drømmer skal du bli møtt av mennesker som du kan stole på. 

 

www.urkeogmadsen.no

 

 

 

Er du interessert i å vite mer om Team Norgeshus?

Uansett størrelse på prosjektet ditt; nybygg, påbygg, rehabilitering eller oppussing, så setter vi opp det beste laget av håndverkere tilpasset ditt behov.

Fyll inn din kontaktinformasjon og beskriv kort hva du ønsker hjelp til. 

Mvh

Bjørn Andre Stavset

Team Norgeshus