Gratis befaring med uforpliktende pristilbud

Å bygge hus eller hytte er kanskje noe du gjør bare en gang i livet. Det er derfor viktig å ta seg god tid til å drømme, gruble, planlegge og undersøke før man setter spaden i jorda. Vi har lang og bred erfaring med alt innen hus- og hyttebygging, rehabilitering, tilbygg og påbygg. Nå kan vi gi deg gratis befaring med et uforpliktende pristilbud. Sammen finner vi de beste løsningene slik at du får realisert drømmen! 

Nå gir vi deg gratis befaring med et uforpliktende pristilbud
Nå gir vi deg gratis befaring med et uforpliktende pristilbud

Har du kjøpt tomt og skal bygge hus eller hytte, eller skal du gjøre en større rehabilitering? Med bakgrunn i tomtas beskaffenhet kan vi hjelpe deg med å finne de beste løsningene for hvordan det bør bygges for å få utnyttet tomta og bygningsmassen på best mulig måte. Vi har opp gjennom årene tegnet og bygd hus på alle mulige slags tomter, så uansett hvordan tomta er vil vi kunne gi deg gode råd, smarte løsninger til en fornuftig pris.

Som en del av Norgeshuskjeden kan vi skilte med å ha boligbransjens største og mest komplette ingeniør- og arkitektkontor i ryggen med lang erfaring med å tegne og tilpasse boliger og tilbygg for alle typer tomter. Uansett hva du drømmer om, kan vi bygge det du måtte ønske. Vi har også et stort utvalg av inspirasjonsboliger og hytter som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov.  

Står du foran et større rehabiliteringsprosjekt er det også noe vi kan hjelpe deg med.

Vi kan være behjelpelige med både planlegging, tegninger og søknader.

Ønsker du gratis befaring?

Om du ønsker hjelp, tips eller gode råd for ditt neste byggeprosjekt, stort eller lite, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt!