4 flotte leiligheter i Dokka sentrum

4 flotte selveierleiligheter i Dokka sentrum. 3 av 4 solgt. Godt med plass og 3 soverom

4 flotte leiligheter i Dokka sentrum
4 flotte leiligheter i Dokka sentrum

Nybygg med totalt 4 selveierleiligheter og boder i forbindelse med carport. Egen bod og carport til hver leilighet.
Her har du muligheten til å sikre deg en av Dokkas mest sentrale beliggenheter, og etter hvert flytte rett inn i en splitter ny leilighet. Her er det gjort en god planlegging med tanke på farger og materialvalg på leilighetene.

Alle leilighetene er like, kun speilvendt, og har totalt 3 soverom, kjøkken, stue, bad, bod/teknisk rom og balkong/markplatt.
Felles trapp utvendig opp til 2. etasje.

Alle leilighetene er ca 87 kvm.
Det gjøres oppmerksom på at arealene ikke er oppmålt av takstmann, men hentet ut fra tegninger. Dersom det er avvik på arealene så kan ikke dette påberopes som en mangel hos selger.

Garasje / Parkering

Carport på egen tomt, hvor hver leilighet får sin egen biloppstillingsplass.
Her vil det også bli strømuttak, slik at det er enkelt å lade bil etc. Strømuttak i carport er koblet til den tilhørende leiligheten sin strømmåler, så alle betaler for hver sin strøm.

 

Beliggenhet

Leilighetene ligger midt i Dokka sentrum, med kort veg til alt Dokka har å tilby av butikker og servicetilbud. Det er flere dagligvarebutikker, kafeer, frisører, bensinstasjoner, bibliotek, kino, vinmonopol etc. Det er også kort og trygg skoleveg til skoler i alle alderstrinn, og det er totalt 3 barnehager på Dokka.
Gangavstand til skysstasjon, hvor det går busser både til Oslo, Fagernes, Lillehammer og Gjøvik.

Standard:

  • Bygget og leilighetene innehar en meget god standard, med delikate materialvalg, og moderne farger i alle rom.
  • På gulv i gang er det fliser med varmekabler, ellers laminatgulv i resten av rommene. På veggene er det panelplater i oppholdsrom.
  • Bad har gulvbelegg med varmekabler og baderomsplater på veggene. WC, dusjhjørne med innfellbare dusjdører, innredning med servant og opplegg for vaskemaskin.
  • Kjøkkenet er i åpen løsning til stue, med lekker innredning fra Sigdal i fin gråfarge. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer. I forbindelse med stue/kjøkken er det også flott peisovn med glassdør, og fra dette rommet er det også utgang til balkong.

Utstyr:

Balkong, utvendig bod, vedovn, carport, integrerte hvitevarer, kjøkken inntil 50.000,- kr og baderominnredning.