Bygge hus, hytte eller har du et rehabiliteringsprosjekt

Om du skal bygge hus, hytte eller har behov for hjelp til rehabilitering, kan vi i Norgeshus Rønningen Byggtjenester gjøre jobben for deg. Som del av en av landets største boligbyggerkjeder og med lokale leverandører i ryggen kan vi tilby deg som kunde gode priser på materiell og andre tjenester.  

Inspirasjonsboligen Dråpen Moderne
Inspirasjonsboligen Dråpen Moderne

Norgeshus Rønningen Byggtjenester er et mesterfirma med erfarne håndverkere med ekte tilknytning til lokalmiljøet. Vår aller høyeste prioritet er å levere godt håndverk for alle våre kunder. Du kan stole på at vi leverer god service til avtalt tid og pris. Våre tjenester strekker seg fra alt innen nybygg, tilbygg, diverse montering, bad, våtrom, murerarbeid, tak og mye mer.

Som del av Norgeshus, en av landets ledende boligbyggerkjeder, kan dere velge og vrake blant et rikt utvalg av hus og hytter fra inspirasjonskatalogen. Her finner dere hus og hytter i alle stilarter, størrelser og utforminger. Om du ikke finner akkurat det huset du ønsker, kan vi sammen gjøre de tilpasninger som skal til slik at du får det slik du vil. Våre arkitekter kan også hjelpe deg med å tegne noe helt unikt.

Vår visjon er å kunne levere tjenester lokalt på godt gammeldags vis i en moderne innpakning. For oss er det viktigst å levere der vi er; ikke å bli størst!

Noen av våre viktigste samarbeidspartnere er: Byggmester Bergseng, Kistefos Møbler, Byggmakker Skattum Dokka, Maxbo Dokka, Rørlegger Ulf Dokken, Land Elektriske, SBG Byggprosjekt og Entreprenør Stig Nerødegård.