Innflytningsklart rekkehus på Moelv

Rekkehus med svært gode solforhold, utsikt til Mjøsa og kort vei til skole, butikker og offentlig transport. Og om du er interessert i golf er Mjøsen golfklubb nærmeste nabo. 

7 enheter med unik beliggenhet
7 enheter med unik beliggenhet

Om prosjektet

Prosjektet i Gamle Kvennaveg 17-29 består av 7 lekre boliger med mange kvaliteter. Boligene ligger på et platå med fri utsikt til Mjøsa. Her er det heller ingen ting å si på solforholdene.  

2 av de 7 boligene (nr 27 og 29) er solgt og de nye eierne har allerede flyttet inn. Nr 25 er nettopp ferdig bygd og er nå innflytningsklart. De 4 resterende bygges fortløpende.  

1. etasje:

Fra det store overbygde inngangspartiet kommer du inn i en romslig entré med rom for gode garderobeløsninger. Her er det adkomst til det ene badet og ett av de tre soverommene. Fra gangen har du fri sikt mot de store vindusflatene på stua, noe som gir en lys og trivelig velkomst. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har vindu fra gulv til tak, så her får du en fantastisk utsikt og godt med lysinnslipp. Fra kjøkkenet er det en plassbesparende skyvedør ut til balkongen. På stua er det installert en peisovn med stålpipe.

Underetasje:

Kjellerstua knytter de to soverommene, badet og boden sammen. Også her er det skyvedør ut til hagen. Vaskerommet ligger innenfor badet og er adskilt med skyvedør. til Boligene har tre soverom, to bad, to stuer, carport, vaskerom og utvendig sportsbod; Kort sagt en bolig som har det aller meste. På hovedplanet har du det du trenger på et plan, noe som gjør dette til en bolig med livsløpsstandard, så her kan du bo lenge. 

Butikker og servicetilbud

I Moelv sentrum, ca 3 km unna, finner du det meste du trenger i hverdagen: togstasjon, godt utvalg av butikker og servicetjenester slik som bank, frisør, legesenter mm. Her finner du også idrettshall, svømmehall og kulturhus for å nevne noe.  

Ønsker du å oppleve byliv, er det om lag 30 min med bil til både Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Skole og barnehage

Fra feltet er det gangavstand til Fossen skole (1-4) og Fossen barnehage. Moelv skole (5.-10.) og Ringsaker vgs avd Moelv ligger i utkanten av Moelv sentrum, 3 km unna.   

Friluft

Med sin beliggenhet så og si inne på golfbanen til Mjøsen Golfklubb, vil dette være drømmen for de golfinteresserte. Banen er fullt utbygd med 18 hull. Her kan du etter jobb, eller i helgene ta noen slag, uten at du trenger å planlegge så alt for  mye. Se hjemmesidene til Mjøsen Golfklubb. Området kan ellers friste med fine turområder sommer som vinter med kort vei til skiløyper og flott turterreng. Nærheten til Mjøsa gir muligheter for både bading og båtliv. 

 

Her finner du rekkehusene i Gamle Kvennveg

Fra boligene er det ca 3 km til Moelv sentrum med togstasjon, butikker, bank, frisør mm. Ved den nye skolen i samme område finner du også idrettshall og svømmehall. 

Mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar ligger ca 30 min unna.

Jeg vil gjerne vite mer om boligene i Gamle Kvennveg

Vil du vite mer om boligene i Gamle Kvennveg, fyll ut kontaktskjemaet eller ta direkte kontakt med Ove Olasveen, daglig leder i Norgeshus Ringsaker for en uforpliktende prat. ove.olasveen@norgeshus.no / 970 13 357