Våre kunder er blant de mest fornøyde!

Om du skal kjøpe en vare, booke et hotell eller bestille bord på restaurant - hva går du etter da? Mest sannsynlig etter tilbakemeldinger gitt av tidligere kunder. Prognosesenteret har kåret de boligbyggerne i landet med de mest fornøyde kundene, vi tok en råsterk 4.plass! 

Våre kunder er blant de mest fornøyde!
Våre kunder er blant de mest fornøyde!

Årlig undersøkelse

Hvert år gjennomfører Prognosesenteret undersøkelser som måler kundetilfredsheten blant sluttkundene i boligmarkedet. En av kategoriene omhandler kunder i EAT-markedet. Dette er kunder som har egen tomt og selv velger leverandør og boligtype. EAT-markedet er også kjent som katalogmarkedet, og består i hovedsak av eneboliger og fritidsboliger. Etter at vi har overlevert boligen får kunden en undersøkelse fra Prognosesenteret, og det er denne som danner grunnlaget for kåringen.

Norgeshus Paulsen Bygg og Vedlikehold - høyt over snittet

Fra 2021 til 2022 gikk den gjennomsnittlige tilfredsheten i hele EAT-markedet ned fra 76 til 70 poeng - da er vi ganske stolte av å ha oppnådd en score på 89 av 100 mulige! 

Et resultat som bygger stolthet

Med et slikt resultat får vi en tydelig pekepinn på hva kundene mener om oss, arbeidet vi gjør og produktet vi leverer. Men vi får også innblikk i hva det er vi kan bli bedre på. Denne utmerkelsen går til alle ansatte! Vi takker også til alle våre kunder som har lagt sine boligdrømmer i våre hender.

Skal du bygge hus eller hytte i områdene rundt Harstad? Hos oss er du i trygge hender! Bestill vår katalog HER