NORGESHUS ØYGARDEN

Du som skal bygge hus eller hytte, kan stole på oss i Norgeshus Øygarden. Etter å ha hjulpet mange familier frem til drømmeboligen, vet vi å stille de riktige spørsmålene og dele de gode rådene med deg. Norgeshus Øygarden bygger både enkeltstående eneboliger og større boligfelt. Vi kan også hjelpe deg med å rehabilitere boligen din.

Rongesundsbrua i solnedgang
Rongesundsbrua i solnedgang

Merk deg Norgeshus Øygarden

Bak Norgeshus Øygarden står søsterselskapene Th Bhas Bygg AS og Øygarden Boligutvikling AS. Til sammen har vi opparbeidet over 40 års erfaring og høy kompetanse som byggentreprenør og eiendomsutvikler. Ved å stå sammen som Norgeshus Øygarden gjør vi det enkelt for deg som kunde. Skal du bygge hus eller hytte, kan du alltid få hjelp hos Norgeshus Øygarden.

Norgeshus Øygarden er en fullservice husleverandør. Th Bhas Bygg AS ble etablert i 1993, og har i dag over 40 ansatte. I tillegg til å bygge boliger, tilbyr vi vaktmestertjenester for privat og offentlig sektor, oppføring av næringsbygg og rehabilitering. Øygarden Boligutvikling AS ble etablert i 2004, og er involvert hele veien fra kjøp av tomt til regulering, utvikling og bygging.

Trygghet med Norgeshus

Norgeshus Øygarden tilhører Norgeshus-kjeden, som har forhandlere over hele landet, som vi samarbeider med. Norgeshus har et stort arkitekt- og ingeniørkontor, som det er en stor trygghet og hjelp i å ha i ryggen. Norgeshus Øygarden har lokalkunnskapen, og er til stede på byggeplassen. Sammen bygger vi ditt drømmehus, akkurat slik du vil ha det.