Bygge Hytte

Å bygge hytte er en investering i livskvalitet, pleier vi i Norgeshus Øygarden å si. Å ha en hytte å trekke seg tilbake til, lar deg kjenne på følelsen av frihet og senkede skuldre. Norgeshus Øygarden hjelper deg med å bygge hytte, et fristed som du og dine vil ha glede av i mange år fremover. 

Hvordan ser din drømmehytte ut? 

Når du skal bygge hytte, har du kanskje noen tanker om hva du kunne ønske deg. Moderne eller tradisjonelt, eller kanskje noe midt imellom? På våre nettsider og i vår egen hyttekatalog vil du finne masse god inspirasjon. Husk at den hyttemodellen som faller best i smak, bare er et utgangspunkt. Vi vil lytte godt og tilpasse hytta, i planløsning så vel som bygningsdetaljer, slik du ønsker å bygge hytte. Norgeshus kan også tegne noe helt eget for deg. 

Bygg hytte sammen med Norgeshus Øygarden 

Velger du Norgeshus Øygarden som partner når du skal bygge hytte, får du en trygg og pålitelig hytteleverandør. Det vil lønne seg når du skal treffe de viktige beslutningene når du bygger hytte. Alt begynner med en hyggelig prat om din hyttedrøm. Ta kontakt med oss for å gi drømmen en sjanse. 

Svaberg