Les eller bestill huskatalog

Bygge hus Øygarden

Hva er et godt hjem? Det finnes like mange svar som det finnes mennesker. Heldigvis har Norgeshus Øygarden lang erfaring med å bygge hus for mennesker som er like så forskjellige. Vårt utgangspunkt er at det er din boligdrøm som skal virkeliggjøres når vi bygger hus.

Bli inspirert til å bygge hus 

Hva faller mest i smak for deg – et tidløst, et klassisk eller kanskje et moderne funkishus? Vi i Norgeshus Øygarden har vært med på å prosjektere og bygge hus med alle slags fasader og planløsninger. Vi deler gjerne av våre gode råd med deg. Vi hjelper deg ikke bare med å finne det riktige huset, men å tilpasse huset til det livet som du og dine skal leve. 

Her på våre nettsider og i huskatalogen har vi samlet mange ideer, som kan være til inspirasjon når du skal bygge hus. Huset du finner her, er bare et utgangspunkt når du skal bygge hus. Vi hjelper deg med å bygge huset så det blir ditt eget. 

Bygg hus sammen med Norgeshus Øygarden 

Velger du Norgeshus Øygarden som partner når du skal bygge hus, vil vi følge deg hele veien fra boligdrøm til innflyttingsklart hus. Vi står klare med våre dyktige fagfolk. Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om å bygge hus. 

Oasen
7 steg mot ditt nye hjem
Du er her.
Hvordan vil du bo?

Se utvalget vårt og finn det huset og den stilen som passer best for dere.

Planlegging

Når type hus er valgt, er dere i en fase hvor det kreves mye planlegging. Involver hele familien og få alle ønsker, drømmer og behov på bordet.

Tilbud og pris

Når alle ønsker for husbyggingen er kartlagt, gir vi dere et pristilbud basert på de tilpasningene vi er blitt enige om.

Kontrakt og framdrift

Kontrakten mellom oss og dere skrives når alle detaljer er avklart. Byggestarten blir fastsatt og dere kan sette ring rundt en dato som viser når huset står ferdig.

Byggemelding og søknader

Vi sørger for utfylling av dokumenter og søknadsskjemaer som skal sendes til ulike myndigheter.

Byggetillatelse

Dette er starten på selve byggingen. Vi setter opp fremdriftsplan og planlegger byggeprosessen.

Innflytting

Huset er ferdig og dere kan invitere til innflyttingsfest!