Bygge hus Øygarden

Hva er et godt hjem? Det finnes like mange svar som det finnes mennesker. Heldigvis har Norgeshus Øygarden lang erfaring med å bygge hus for mennesker som er like så forskjellige. Vårt utgangspunkt er at det er din boligdrøm som skal virkeliggjøres når vi bygger hus.

Bli inspirert til å bygge hus 

Hva faller mest i smak for deg – et tidløst, et klassisk eller kanskje et moderne funkishus? Vi i Norgeshus Øygarden har vært med på å prosjektere og bygge hus med alle slags fasader og planløsninger. Vi deler gjerne av våre gode råd med deg. Vi hjelper deg ikke bare med å finne det riktige huset, men å tilpasse huset til det livet som du og dine skal leve. 

Her på våre nettsider og i huskatalogen har vi samlet mange ideer, som kan være til inspirasjon når du skal bygge hus. Huset du finner her, er bare et utgangspunkt når du skal bygge hus. Vi hjelper deg med å bygge huset så det blir ditt eget. 

Bygg hus sammen med Norgeshus Øygarden 

Velger du Norgeshus Øygarden som partner når du skal bygge hus, vil vi følge deg hele veien fra boligdrøm til innflyttingsklart hus. Vi står klare med våre dyktige fagfolk. Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om å bygge hus. 

Oasen