Våre tjenester

Uansett hva du er ute etter, så er vi i stand til å hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt. Ta kontakt for en uforpliktende befaring og pristilbud.

Vi tar på oss det meste av oppdrag - store og små - både ute og inne
Vi tar på oss det meste av oppdrag - store og små - både ute og inne

Nybygg

Har du tomt, men ikke hus? Vi har lang erfaring med oppføring av hus, men også av andre typer bygninger du måtte ønske. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris, og selvfølgelig etter dine spesifikasjoner. Vi kan også bistå deg med både inspirasjon og gode råd i planlegginga. God kommunikasjon med deg som kunde er viktig under hele prosessen. 

Tilbygg

Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.

Rehabilitering

Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand! Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Isolering

Dårlig isolasjon betyr tapt varme og tapte penger. Et godt isolert hjem holder på varmen og bidrar til mindre bruk av energi til oppvarming. Vi isolerer nye hjem og etterisolerer i eldre hus og bygninger.

Terrasse

En solid og stødig terrasse trenger riktig forarbeid. Vi gjør hele jobben enten du skal ha terrasse på grunn, på taket, eller som en del av huset ditt.  Vi fundamenterer og støper søyler dersom det er behov.

Garasje

Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra med tanke på både størrelse og utforming.