Velkommen til oss!

Som en registrert mesterbedrift med over 20 års erfaring, kan du trygt legge hele bygg- og søknadsprosessen i våre hender. Vi følger det tett gjennom hele prosessen, fra det første møtet til ferdig bolig.

Velkommen til oss!
Velkommen til oss!

Pr i dag er vi 18 ansatte i bedriften. Våre ansatte og samarbeidspartnere innehar både erfaring og god fagkunnskap innen en rekke områder: nybygg, rehabilitering, påbygg og våtrom, for å nevne noe. Vi står klare til å hjelpe deg med både store og små prosjekter.

- Vi bygger framtiden

Vi har en målsetning om å ligge langt fremme når det gjelder både ny teknologi og bruk av miljøvennlige materialer og byggemåter. Som kunde skal du være trygg på at du får et produkt av høy kvalitet med lang levetid, og som samtidig er med på å spare både energi og miljøet. 

I tillegg til våre produkter og tjenester, er vi også opptatt av å bygge mennesker og bidra til en sunn bransje der enkeltmennesker skal få mulighet til å utvikle seg og bidra til samfunnet vi lever i. Vi er stolte av samarbeidet vårt med både NAV, Osloskolen voksenopplæring og Marita Stiftelsen. Som godkjent lærings- og tiltaksbedrift så ønsker vi også å bidra til flere faglærte i bransjen.

Med dyktige medarbeidere, god planlegging og fokus på god kommunikasjon både mellom ansatte, men også mot deg som kunde, skal vi levere god kvalitet til riktig tid og riktig pris. 

Ta kontakt for en uformell prat om ditt neste prosjekt!