Om oss

Hvem er vi?

Om oss
Om oss

Norgeshus Moment Bygg er en solid bedrift med unike boliger som kjennetegnes av solid håndverk, tidsriktig design og funksjonelle planløsninger. Som lokal forhandler i Viken er det vår oppgave å styrke merkevaren Norgeshus i vårt område. Det sørger vi for ved å gjøre alle våre byggeprosjekter til en god opplevelse for kundene – fra første møte til ferdig bolig. Vi er kvalitetsbevisste og gjenspeiler trygghet i alt vi gjør. Det betyr stor åpenhet og tett dialog med deg som kunde gjennom hele byggeprosessen. Vi er etterrettelige og holder det vi lover. Kort sagt – vi gjør alltid vårt beste for at du skal bli fornøyd! 

I 2019 ble Norgeshus kåret til den boligbyggeren i landet med de mest fornøyde kundene.

 

Bygge hus

Hva er et godt hjem? Det finnes like mange svar som det finnes mennesker. Det er vår erfaring etter å ha hjulpet nordmenn med å bygge hus og gjøre boligdrømmen til virkelighet. Det er derfor Moment Bygg som husleverandør
tilbyr å bygge hus etter din egen plan og idé. 

La deg inspirere til å bygge hus

Tidløst, klassisk eller et moderne funkishus? Vi kan stille med gode råd for alle fasader og planløsninger. Vi hjelper deg ikke bare med å finne det riktige huset, men å tilpasse huset til det livet som du og familien skal leve. Gjør huset til ditt eget, og skap deg et hjem for deg og dine. Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt unikt med utgangspunkt i din tomt.


Bygge hytte

Kjenn på følelsen av frihet og senkede skuldre på hytta! Å bygge hytte er en investering i livskvalitet, i de nære tingene. Norgeshus hjelper deg og dine med å utforme og bygge en hytte som bringer med seg trivsel og gode minner i mange år fremover.

Hvordan ser ditt hytteparadis ut?

Hyttemodellene våre kan være til inspirasjon. Du kan også bla i vår egen hyttekatalog på nett, eller bestille den gratis hjem til deg. Vi bygger hytter i alle størrelser og stiler. Velg et moderne eller tradisjonelt uttrykk, moteriktig eller rustikt. Gjør de tilpasningene du ønsker i samråd med de erfarne arkitektene i Norgeshus, eller la dem tegne noe helt eget for din tomt. Vi ønsker å bygge en hytte som gir deg og dine det pusterommet som dere ønsker.