Reparere taket? Vi er Takpartner.

Når så du på taket ditt sist? Venter du for lenge, kan skaden på taket bli større, og dyrere å reparere.  

Norgeshus Mjelde Bygg AS Ble stiftet i 1948 og består i dag av 15 erfarne og en lærling.

Et nytt tak er en lønnsom investering, taket er husets femte, og viktigste fasade. Og er det skadet på taket, kompromitterer dette resten av huset.

Når man skal vurdere hva som passer best på sitt hus. Må man ta i betraktning hva slags hustype man har, eventuelle hensyn til nabolaget, takkonstruksjon og selvfølgelig personlig smak.

For moderne arkitektur er det en trend i tiden med flat takprofil. BMI tilbyr den flate betongtaksteinen Zanda Minster og den stilrene tegltaksteinen Turmalin. Ønsker man flat profil med lett taktekker kan BMI Quadro være et spennende alternativ.

BMI Zanda betongtakstein er Norges sterkeste og mest solgte. Et fornuftig valg som passer de fleste hus. Her har man mange valg i farger og overflater. Et alternativ til betongtakstein er den populære takpannen Decra- stormsikker, lav vekt og meget holdbar.

Tegltakstein er det originale talmaterialet og noe og noe av det mest holdbare og eksklusive du kan velde til taket ditt. Velger du glasert tegl får du et tak som er like vakkert og mosefritt de neste 75-100 år. 

 

Trenger du å skifte tak? vi kommer gjerne på befaring hos deg.