Norgeshus Mjelde Bygg AS

Norgeshus Mjelde Bygg AS er et byggefirma som holder til på Osterøy, like utenfor Bergen, Vi har erfaring med en rekke forskjellige prosjekter, deriblant eneboliger og barnehager. Så skal du bygge? Bare ta kontakt. Vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd.  

Norgeshus Mjelde Bygg AS er et husleverandør, som holder til på Osterøy, ved Bergen.

Vi har i over 70 år hjulpet våre kunder i å bygge drømmehuset og er en solid bedrift på 18 ansatte.

Som forhandler av Norgeshus, bygger vi kataloghus, arkitekttegnede hus og hytter. Alle kataloghus og hytter fra Norgeshus kan tilpasses dine ønsker. Ta kontakt med oss så former vi dømmehuset på deres premisser i samarbeid med våre dyktige arkitekter og ingeniører.

Vi tegner og bygger også f.eks. omsorgsboliger og barnehager. I tillegg til nybygg, utfører vi påbygg, rehabilitering og reparasjoner. Stort og smått.

Vi har i flere år bygget hovedparten av komplette yttervegger inne i produksjonshallen.  Dette har gjort at det tar kortere tid til huset blir tørt.

Norgeshus Mjelde Bygg AS er forhandler av Norgeshus i Bergen, Samnanger, Osterøy, Vaksdal og Austrheim.

Vi er også med på tomtebefaring, og kan gi tips til valg av hustype, og plassering på tomten. Våre huskonsulenter har over 40 års erfaring med dette.

Har du et prosjekt du ønsker å sette i gang med, stort eller lite, så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen.

Vi vil gjøre vårt aller beste for at du skal bli fornøyd!