Norgeshus Mjelde Bygg AS

ble startet i 1948 under navnet Byggmester Alf R. Mjelde, og har siden den gang utført alt innen tømrerarbeider på Osterøy, i Bergen, Vaksdal og Samnanger. I de siste årene har vi også hatt mye arbeid i Nordhordland. Bedriften har i dag 18 ansatte.

I 1979 ble vi medlem i VestlandsHus kjeden, og det ble mer fokus på salg og bygging av nye boliger. Bjarte Mjelde overtok som leder av familiebedriften i 1995, og fungerte fram til 2018 som både daglig leder og husselger. I 2018 ble Jarle Dyngeland ansatt som daglig leder, og Bjarte gikk over i stilling som husselger.

Januar 2019 skiftet vi hus kjede fra VestlandsHus til Norgeshus, og endret samtidig navn fra VestlandsHus Mjelde AS til Norgeshus Mjelde Bygg AS. 

Vi utfører fortsatt alt innen tømrerarbeider, og er leverandør av Norgeshus og hytter i kommunene Osterøy, Samnanger, Vaksdal og Bergen.

I våre lokaler i Mjelddalen på Osterøy har vi egen produksjon av elementer, dvs. ferdige vegger med kledning, vinduer og dører. Dette gjør at vi kan starte bygging av din bolig mens grunnarbeidene pågår. Når såle/grunnmur er ferdig, kan vi starte montering av huset. Vi har tett bygg i løpet av noen få dager, og det er vesentlig mindre utsatt for nedbør og fukt enn ved tradisjonell bygging på plassen.

Vi er også med på tomtebefaring, og kan gi tips til valg av hustype, og plassering på tomten. Våre huskonsulenter har over 40 års erfaring med dette.

Har du et prosjekt du ønsker å sette i gang med, stort eller lite, så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen.