Norgeshus Mjelde Bygg AS

Norgeshus Mjelde Bygg AS er et solid og veletablert byggefirma med over 70 år i bransjen. Vi holder til på Osterøy like utenfor Bergen og tar på oss oppdrag i Bergen, Osterøy, Samnanger, Vaksdal og Austrheim. 

Våre lokaler i Mjelddalen på Osterøy
Våre lokaler i Mjelddalen på Osterøy

Med en av landets største boligbyggere i ryggen

Som forhandler av Norgeshus, en av landets største boligbyggere har vi tilgang til en lang rekke tjenester, innkjøpsavtaler og løsninger som gir både oss og deg som kunde store fordeler i markedet.

Vi bygger hus og hytter fra deres rikholdige hus- og hyttekataloger, men du kan også få en av våre arkitekter til å tegne noe helt nytt og unikt. Velger du et kataloghus eller en kataloghytte, tilpasses disse etter dine ønsker og behov, tomteforhold og reguleringsplaner.   

Vi tar også på oss oppdrag innen påbygg, tilbygg og rehabilitering m.m. 

Tett oppfølging fra A - Å

For en effektiv, smidig og ikke minst behagelig prosess for alle involverte parter, bruker vi mye tid sammen med deg som kunde både før oppstart, underveis og frem til overlevering. Å bygge hus eller hytte er en stor investering og kanskje noe du bare gjør en gang i livet, så hos oss skal du være trygg på at du er i de beste hender.   

Vi er også med på tomtebefaring, slik at vi kan komme med tips til valg av hustype, og plassering på tomten. Våre huskonsulenter har over 40 års erfaring med dette.

Har du et prosjekt du ønsker å sette i gang med, stort eller lite, så ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen.

Vi gjør alltid vårt aller beste for at du skal bli fornøyd!

Noe du lurer på, eller trenger hjelp til?

Skal du bygge nytt, pusse opp eller rehabilitere eksisterende bolig - vi er her for å hjelpe deg!

Fyll inn din kontaktinfo i skjemaet nedenfor, eller ta direkte kontakt med Mats, daglig leder i Norgeshus Mjelde Bygg.

Mats Hatland
976 84 599
mats@mjeldebygg.no

PS: Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere, så om du ønsker å jobbe hos oss vil vi veldig gjerne høre fra deg. Kanskje du er den vi leter etter?