Sjønære eneboliger i Malvik

SOLGT! I Skansenvegen 4 på Malvik, 20 min nord for Trondheim har du nå mulighet til å realisere boligdrømmen. 

De to boligen er identiske, men boligen til høyre har en litt større veranda og bedre plassering, noe som gjør at den ligger noe høyere i pris.
De to boligen er identiske, men boligen til høyre har en litt større veranda og bedre plassering, noe som gjør at den ligger noe høyere i pris.

Skansevegen er et etablert boligområde som ligger i Malvik kommune litt nord for Trondheim. Med 600 meter ned til sjøen og Midtsandan friluftsområde like ved, ligger det godt til rette for fine turmuligheter. 

Boligen har en romslig entre med muligheter for gode garderobeløsninger. To av de tre soverommene, samt vaskerom/bod og bad ligger i første etasje. Stue og kjøkken ligger i en praktisk og romslig åpen løsning i andre etasje med store vindusflater som er med på å øke romfølelsen ytterligere. Fra stua er det utgang til en stor veranda. I bakkant av carporten er det en sportsbod.

Ved boligene er det en egen gjesteparkering der det også er muligheter for sykkelparkering.    

Fra eiendommen er det kort vei til flotte rekreasjonsområder på Storsand camping og Midtsandtangen Friluftsområde, med mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til friluftsliv, trening, strand-, sjø- og båtliv. Hvor man på sistnevnte finner badestrand, sykkel/kulebane og bakeriet Brød&Sånt.

Solstrand barnehage ligger i underkant av 2 km fra boligen, mens skolebarn fraktes trygt til Sveberg barneskole med skolebuss. Bussholdeplassen ligger drøye 100 meter fra boligen.  

Kollektivtilbudet er godt utbygd, og du når både Stjørdal og Trondheim på 20 minutter med buss. Nærheten til både Trondheim og Trondheim Lufthavn Værnes gjør dette til et attraktivt område for pendlere. Tilgangen til alt du måtte trenge av servicetilbud finner du både i byen, men også på Stjørdal og i Malvik Sentrum, 10 min unna. 

Se kart over området