Moderne prosjektert enebolig på Nidarvoll (SOLGT)

Sentralt på Nidarvoll, i et barnevennlig område med svært gode sol- og utsiktsforhold, bygges det nå en flott, moderne enebolig. Med gangavstand til butikker, barnehager, skoler og idrettsanlegg, vil dette bli en fantastisk plass å bosette seg. 

Moderne prosjektert enebolig på Nidarvoll (SOLGT)
Moderne prosjektert enebolig på Nidarvoll (SOLGT)

Beliggenhet

Boligen bygges i et sentralt og barnevennlig område, med nærhet til det meste du måtte trenge i hverdagen. 

Fra boligen er det ca. 10 minutters gange til Nidarvoll skole (1 - 7) og 15 min til Sunnland skole (8 - 10). I tillegg er det gangavstand til Utleira skole hvor det er kunstgressbane, aktiviteter som friidrett, basketball, fotball, håndball, innebandy, ski og allidrett. Treningssenteret 3T Fossegrenda ligger 1 km unna. Det er flere barnehager innen gangavstand fra boligen.

Bunnpris Stubban, Rema 1000 Nidarvoll og Coop X-tra ligger innenfor en radius på 1 km.  

Det er kort vei til Brakka på Sunnland som er et gratis kultur- og fritidstilbud for barn og unge fra 8. - 10. trinn. Brakka har et flott uteområde som inneholder blant annet skatemuligheter, basketbane, ballvegg og utebordtennisbord. Inne har de mange rom som er utformet spesielt med tanke på aktivitet for ungdom. De har kinosal/chill-rom, musikkstudio, bordtennisbord, formingsutstyr, brettspill m.m. På kjøkkenet lager ungdom og ansatte gratis middag hver dag. 

Om boligen

Dette er en bolig med smarte, spennende og moderne løsninger både inne og ute. Boligen bygges over tre etasjer, med bl.a. carport og inngangspart i 1. etg, oppholdsrom og kjøkken i 2.etg med utgang til en stor terrasse. I underetasjen kan ungdommene få sin egen sone med to soverom og eget bad. 

Fra carporten kan du gå tørrskodd inn i en romslig entré med skjermet og god garderobeplass. Fra gangen er det adkomst til det ene badet og master bedroom med egen bod/walk in closet. Etasjen over er viet i sin helhet til en åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til en større terrasse. De store vindusflatene, for ikke å snakke om hjørnevindet, gir rommet et lyst og luftig preg. Terrassen kan også nås via en utvendig trapp ved carporten.   

Kvalitet i alle rom

Det er gjennomgående høy standard på boligen med bl.a:

  • Kvalitetskjøkken fra Aubo med integrerte hvitevarer
  • 2 flislagte bad med baderomsinnredning fra Aubo
  • 1-stavs hvitlasert eikeparkett på alle gulv i tørre rom
  • flislagt hall/entré med varmekabler
  • klargjort for "smarthus"
  • downlights på både kjøkken og stue 

Pris: kr 5.399.000,- + omk.

Ønsker du å vite mer?

Fyll ut din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt for en uforpliktende boligprat. Du kan også sende mail til Odd-Johan Fossen, daglig leder i Norgeshus Midt-Norge Eiendom: odd.johan.fossen@norgeshus.no eller ring 907 55 789. 

Her finner du Anders Tvereggens veg på Nidarvoll