Funkisinspirerte boliger med gode solforhold og fjordutsikt - SOLGT

Stilfulle funkisinspirerte boliger i Nedre Granåslia 23. Her kan du nyte de gode solforholdene og se sola gå ned i Trondheimsfjorden. Mange flotte turmuligheter i Estenstadmarka som ligger like ved.  

Velkommen til Nedre Granåslia 23. Illustrasjon, avvik kan forekomme.
Velkommen til Nedre Granåslia 23. Illustrasjon, avvik kan forekomme.

Nedre Granåslia er et rolig og etablert boligområde som med sin nærhet til skoler, barnehager, butikker og godt utbygde kollektivtilbud er blitt et populært sted å bosette seg. Det er kort vei til Estenstadmarka, et yndet turområde for store og små både vinter og sommer. Her kan du sette Estenstadhytta som turmål som kan friste med både kaffe, vafler og middagsservering på enkelte dager. Ønsker du å ta turen inn til byen, tar det kun 15 minutter med bil eller buss. 

I Nedre Granåslia 23 skal det bygges 3 stilfulle og spennende funkisboliger. Plasseringa av boligene gir deg både god utsikt og gode solforhold. Over dobbeltgarasjen i front av huset ligger det en overbygd terrasse med spilevegg og glassrekkverk. Å sitte her og se solnedgangen over Trondheimsfjorden vil gi en fin avslutning på dagen. I tillegg til denne uteplassen er det også to mindre terrasser og selvfølgelig plen. 

3 av de 4 soverommene ligger i første etasje med bad og en mindre TV-stue, en god løsning om barna ønsker å trekke seg litt tilbake, uforstyrret fra de voksne. Fra TV-stua er det utgang til hagen.

I andre etasje strekker ei stor stue seg over hele lengderetningen med terrasse i begge ender som gir gjennomlysning. Store vindusflater fra gulv til tak gir en lys og trivelig romfølelse. Midt i rommet ligger kjøkkenet i en utstikker som gir en naturlig skjerming. Her er det også en kjøkkenøy som kan fungere både til anretning og en mindre spiseplass. Det største soverommet ligger i bakkant og har egen walk-in-closet og kort vei til bad nummer to. 

I Nedre Granåslia 23 ligger forholdene til rette for en ny og spennende tilværelse. Dette må du se!

Alle tre boliger er nå solgt.

Se kart over området