Eneboliger på Sveberg med takterrasse og fjordutsikt

Grønbergssvingen ligger på Sveberg i Hommelvik i et populært boligområde, der skal vi bygge fem store boliger med carport og takterrasse, hvorav to er solgt. 

Boliger på Sveberg med takterrasse og flott utsikt
Boliger på Sveberg med takterrasse og flott utsikt

I Grønbergsvingen skal vi bygge 5 eneboliger i kjede på store og romslige tomter med flott uteareal. Boligene går over to etasjer med stor takterrasse på 44 kvm, 4 soverom, carport, 2 stuer, 2 bad, 1 vaskerom, 2 utvendige boder, 1 innvendig bod, stor gang med flotte garderobemuligheter.

 

Om boligene

Bolig over to etasjer med stor takterrasse på 44 kvm, 4 soverom, carport, 2 stuer, 2 bad, 1 vaskerom, 2 utvendige boder, 1 innvendig bod, stor gang med flotte garderobemuligheter. 

La ungene få sin egen sone

Boligene har en spennende, funksjonell og familievennlig planløsning. Mens foreldrene tar soverommet på øverste plan, kan ungene ta soverommene i underetasjen der de får et eget bad og ei stor stue som kan rigges til både medierom eller kanskje treningsrom? Her kan de uforstyrret ta i mot besøk av venner uten å forstyrre resten av familien.

Enkel adkomst

Fra carporten kan du gå tørrskodd inn i entreen, eller gå den utvendige trappa opp til andre etasje, eller kanskje du skal rett opp på den store takterrassen med grillmaten?

Inngangspartiet består av både en romslig yttergang med gode garderobemuligheter og en mindre innergang som har adkomst til ett av de fire soverommene samt et praktisk plassert bad. I front av boligen ligger stue/kjøkken med store glassflater med luftig utsikt. Her er det også verandadør ut til terrasse og videre opp til takterrassen. Beveger du deg ned trappa kommer du til et stort oppholdsrom som har adkomst til de resterende tre soverommene, vaskerom, bad og bod.

Rikelig med lagringsplass

Det er svært gode lagringsmuligheter i boligen, med utvendig bod både på bakkeplan og bak carport i andre etasje. I tillegg til den innvendige boden i kjelleretasjen, er det også muligheter for å etablere bod under trapp.

Se annonsen med boligene her.

Kontakt oss for mer informasjon om boligene

Ønsker du å vite mer om boligene i Grønbergsvingen kan du sende oss henvendelse her.