Hytteidyll ved Sandviken Sjøpark

På hytta eksisterer ikke hverdagen. Her er det kun hyttedager. Dager hvor man kan sove til sola står høyt på himmelen, eller stå tidlig opp å få med seg soloppgangen. Ved idylliske Trosbyfjorden ligger Sandviken Sjøpark - midt i blinken for deg som liker å nyte livet på hytta. 

Hytteidyll ved Sandviken Sjøpark
Hytteidyll ved Sandviken Sjøpark

Tomtefeltet består av 23 nye hyttetomter, alle med nærhet til sjøen. Dette er en sjelden mulighet, til å sikre seg hyttedrømmen. Ditt eget fristed! Vi har planlagt litt for deg, men du kan fortsatt være med på prosessen og tilpasse hytta slik du ønsker, og som
passer til deg og din familie. Innen visse rammer. Vi har valgt ut to varianter av hytten spesialtegnet for Norgeshus Mesto - Hytten «Valle» og «Valle moderne» med og uten anneks. «Valle» er en særdeles innholdsrik med et BRA på 69 kvm. Om du ønsker en helt annen hytte kan vi også se på det. Forskjellen på disse to hyttene er utseende utvendig. Planløsningen er lik på begge varianter. men med og uten anneks. Utvendig har Valle moderne fått et mer moderne og minimalistisk uttrykk.

Beliggenhet

En kort rusletur og du er du ved sjøen, der du kan ta deg et forfriskende bad fra fellesstranden. Det er virkelig idyll. Trosbyfjorden og like på utsiden har du Stråholmen og Jomfruland, alle perlene ligger på rekke og rad. Mulighet for å kjøpe båtplass vil det også være.

Ditt eget fristed

På hytta eksisterer ikke hverdagen. Her er det kun hyttedager. Dager hvor man kan sove til sola står høyt på himmelen, eller stå tidlig opp å få med seg soloppgangen. Sitte i solveggen med kaffekoppen, og speide utover sjøen, ta en tur ned til stranden, fiske til sola går ned. Å dra på hytta betyr å koble av fra hverdagen og nyte sitt eget fristed. Et fristed der man får påfyll og bruker tiden på de viktige tingene i livet.

Samarbeid

Eiendomsutvikling Øst og Norgeshus Mesto har gleden av å presentere Sandviken Sjøpark. Vi har samarbeidet før, og dette fungerer fint. Vi har bygget 17 hytter på Bamble Panorama - Finmarkstrand på Bamble Panorama.

Midt i smørøyet

Her er det virkelig midt i smørøyet! Kort vei til det meste både med bil og båt.
Området ligger sentralt til ca. 8 km fra E18. Sol, sjø, båtplass, sandstrand og kort vei til det meste, blant annet Valle, Sjøterrassen og Kragerø, dette er noe av det du kan få med i dette fantastiske området.

Finn den tomten som passer for deg

Feltet består av 23 tomter. Noen tomter har mulighet for å kunne kjøre til hytteveggen, andre vil ha parkering på felles biloppstillingsplass. 

LAST NED PROSPEKT

LES MER PÅ https://sandvikensjopark.no/

Vil du vite mer om prosjektet på Sandviken Sjøpark?

Om det er noe du lurer på, så skal vi selvfølgelig svare deg på det. Legg igjen kontaktinfo i skjemaet nedenfor og gjerne kort hva du lurer på så tar vi kontakt for en hyggelig hytteprat.