Har du en tomt å selge, kan vi finne en kjøper!

Vi blir ofte kontaktet av folk som ønsker å bygge med oss, men som ikke har tomt. Vi kjenner området godt og vet at det finnes et potensiale for å skaffe tomter, det gjelder bare å komme i kontakt med de rette folkene. Sitter du med en enebolig på en stor tomt; har du tenkt tanken på å skille ut en del av tomta? Vi kan hjelpe deg med det praktiske rundt dette og samtidig hjelpe deg med å finne en kjøper. Vi blir bindeleddet som gjør begge parter fornøyde. 

En proff befaring på tomten er en selvfølge.
En proff befaring på tomten er en selvfølge.

Stor etterspørsel etter tomter

Etterspørselen etter eneboligtomter er for tiden stor. Vi får rett som det er spørsmål fra folk som ønsker å bygge hus med oss, men som ikke har tomt. Vi er godt kjent i området og vet at potensialet for å skaffe tomter absolutt er til stede, utfordringen ligger i at de ikke er ute på markedet.

  • Sitter du med en enebolig på en større tomt, kan vi hjelpe deg med å se på mulighetene for å skille ut deler av tomten. Vi sørger selvfølgelig for at den nye boligen bygges slik at det ikke forringer kvaliteten på din eksisterende bolig.
  • Har du en tomt som er ferdig regulert, kan vi se på mulighetene for utbygging av en eller flere boliger på denne.
  • Har du et mindre område som ikke er regulert, har vi lang erfaring med realisering av slike. Sammen ser vi på potensialet for fremtidig bygging. 

Om tomten er bratt eller krevende på andre måter, så trenger ikke dette være et hinder for bygging. Vi har lang erfaring med å finne gode løsninger på akkurat dette. 

Ta gjerne direkte kontakt med salgsleder Kari Anne Kleiv hos Norgeshus Mesto: kari.anne.kleiv@norgeshus.no / 930 07 123

Hvorfor ta kontakt med oss?

Du spør deg kanskje selv om hvorfor du skal kontakte oss? Vårt absolutt høyeste mål som boligbygger, er at vi skal bygge gode og trygge hjem for de mest fornøyde kundene i markedet. For å nå dette målet er det viktig å tenke helhet i prosjektet. Ikke skal bare boligen være av ypperste kvalitet, det er også viktig å finne de beste løsningene for at også boligen skal harmonere med det omkringliggende området. 

vi blir bindeleddet mellom selger og kjøper, en sikkerhet for at begge parter blir fornøyde

Så om du gjør en avtale med oss, finner vi en kjøper til deg. Vi blir bindeleddet som sikrer at begge parter blir fornøyde.

Med boligbransjens største og mest komplette ingeniør- og arkitektkontorkontor i ryggen

Det skal være trygt å velge Norgeshus

Som Norgeshusforhandler har vi tilgang til det aller meste av tjenester fra hovedkontoret til Norgeshus som kan skilte med å ha boligbransjens største og mest komplette ingeniør- og arkitektkontor. Her får vi bistand innen plan og regulering, arkitekttjenester, prosjektering. 

Har du en tomt å selge eller ønsker du å kjøpe?

Vi får inn mange henvendelser fra folk som ønsker å kjøpe tomt. Har du en å selge så hjelper vi deg med det.

Fyll ut kontaktskjemaet med kommentar, så tar vi kontakt!

Du kan også ta direkte kontakt med salgsleder Kari Anne Kleiv hos Norgeshus Mesto: kari.anne.kleiv@norgeshus.no / 930 07 123