Bygge hus, tilbygg eller har du et større oppussings- prosjekt?

I perioden fram til 09.november kan vi gi deg en gratis befaring med et  uforpliktende pristilbud. Sammen finner vi de beste løsningene slik at du får realisert drømmen. Fyll ut din kontaktinfo i skjemaet nederst på siden så tar vi kontakt.

I 2019 hadde Norgeshus de mest fornøyde boligkundene i landet. Vi følger deg tett gjennom hele prosessen.
I 2019 hadde Norgeshus de mest fornøyde boligkundene i landet. Vi følger deg tett gjennom hele prosessen.

Har du kjøpt tomt og skal bygge hus, eller kanskje sette opp et tilbygg? Med bakgrunn i tomtas beskaffenhet kan vi hjelpe deg med å finne de beste løsningene for hvordan det bør bygges for å få utnyttet tomta og bygningsmassen på best mulig måte. Vi har opp gjennom årene tegnet og bygd hus på alle mulige slags tomter, så uansett hvordan tomta er vil vi kunne gi deg gode råd, smarte løsninger til en fornuftig pris.

Som en del av Norgeshuskjeden kan vi skilte med å ha boligbransjens største og mest komplette ingeniør- og arkitektkontor i ryggen med lang erfaring med å tegne og tilpasse boliger og tilbygg for alle typer tomter. Uansett hva du drømmer om, kan vi bygge det du måtte ønske. Vi har også et stort utvalg av inspirasjonsboliger som vi kan tilpasse etter dine ønsker og behov.  

Står du foran et større rehabiliteringsprosjekt er det også noe vi kan hjelpe deg med.