Les eller bestill hyttekatalog

Moa

– På tross av sin beskjedne grunnflate så rommer denne hytta mer enn du tror. Fungerer utmerket som hytte, men kan også benyttes som anneks med hele 9 sengeplasser. 

Arkitekt Marianne Lona Moa
Plantegning Moa
Plantegning Moa
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visining
Plantegninger
360-visning
Med det store vinduet som går fra gulv til tak, oppleves dette rommet som mye større enn det egentlig er.
Med det store vinduet som går fra gulv til tak, oppleves dette rommet som mye større enn det egentlig er.

Litt utenom det vanlige

Moa, ei lita hytte litt utenom det vanlige. På tross av sin beskjedne grunnflate så rommer denne hytta mer enn du tror, og har alt du forventer av ei hytte. For å utnytte kvadratmeterne best mulig, er det lagt inn god takhøyde slik at man på store deler av hytta har hems.

Hemsen over bad, soverom og vindfang er lukket, og kan benyttes til soveplasser. Over deler av stua er hemsen åpen, og blir dermed en del av oppholdsrommet. Over spisestue og kjøkken er det full takhøyde, og sammen med det store vinduet som går fra gulv til tak, får du en helt fantastisk romfølelse.

I utgangspunktet er dette ei hytte med to soveplasser på det ene soverommet, men om man utnytter plassen til det fulle, med sengeplasser på hems og en sovesofa på stua, kan man få overnatting til opptil 9 personer. Med en slik kapasitet er det også en mulighet å bygge Moa som et effektivt anneks.

Moderne - Flat/skrå
Du må
eller
for å se priser.

Standard oppsett
Soverom 1
Bebygd areal 29,6 m2
Bruksareal 29,6 m2
Lengde 6,6 m
Bredde 6,6 m
Etasjer 1
Endre