Les eller bestill hyttekatalog

Koia Moderne

- God arkitektur roper ikke. Det gjør ikke denne hytta heller. Med den enkle bygningskroppen, de enkle detaljene og det lette, slanke taket får Koia en stillferdig framtoning i omgivelsene.

Arkitekt Norgeshus
Plantegning 1. etg
Plantegning 1. etg
Plantegning 2.etg
Plantegning 2.etg
Fasade 1_
Fasade 1_
Fasade 4_
Fasade 4_
Fasade 2_
Fasade 2_
Fasade 3
Fasade 3
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visining
Plantegninger
360-visning
Enkel, men svært elegant
Enkel, men svært elegant

God arkitektur trenger ikke rope

God arkitektur roper ikke. Det gjør ikke denne hytta heller. Med den enkle bygningskroppen, de enkle detaljene og det lette, slanke taket får Koia en stillferdig framtoning i omgivelsene. Den smale, vannrette trekledningen og de sammenhengende vindu- og platefeltene understreker den stramme arkitekturen. Inngangspartiet er inntrukket, det samme er terrassen i gavlen.
Hyttas planløsning er ryddig og oversiktlig. Den inneholder to soverom, bad, bod, vindfang og åpen stue-/kjøkkenløsning. Takvinkelen på 30 grader gir dessuten plass til en romslig oppbevarings- eller overnattingshems. Store vinduer slipper inn mye lys, og den åpne himlingen i stua og kjøkkenet øker romfølelsen.
Koia Moderne har identisk planløsning som Koia Tradisjon borsett fra hemsløsningen. Her ser du hvordan de viktige detaljene bestemmer hvilket preg hytta får.

Vinneren av Farmen 2019 får Koia Moderne sitt byggesett i verdi som premie. Komplett leveranse med montering har en annen verdi. Alle priser vi oppgir på nett er komplette innflyttingsklare hytter og hus.

Les mer om Koia Moderne på Farmen her.

Se alle moderne hytter her!

Moderne - Flat/lett skrå
Du må
eller
for å se priser.

Standard oppsett
Soverom 2
Bebygd areal 88,8 m2
Bruksareal 66,7 m2
Lengde 13,8 m
Bredde 6,3 m
Etasjer 2
Endre