Bygge hytte

Kjenn på følelsen av frihet og senkede skuldre på hytta! Å bygge hytte er en investering i livskvalitet, i de nære tingene. Norgeshus hjelper deg og dine med å utforme og bygge en hytte som bringer med seg trivsel og gode minner i mange år fremover.

Hvordan ser ditt hytteparadis ut? 

Hyttemodellene på denne siden kan være til inspirasjon. Du kan også bla i vår egen hyttekatalog på nett, eller bestille den gratis hjem til deg. Norgeshus bygger hytter i alle størrelser og stiler. Velg et moderne eller tradisjonelt uttrykk, moteriktig eller rustikt. Gjør de tilpasningene du ønsker i samråd med de erfarne arkitektene i Norgeshus, eller la dem tegne noe helt eget for din tomt. Vi ønsker å bygge en hytte som gir deg og dine det pusterommet som dere ønsker. 

Bygg hytte sammen med Norgeshus 

Vi i Norgeshus vil gjerne hjelpe deg hele veien fra drøm til nøkkelferdig hytte. Velger du Norgeshus som partner når du skal bygge hytte, får du en trygg og erfaren hytteleverandør i ryggen når du skal treffe de viktige beslutningene. Hvilken hytte og til hvilken pris? Finn din lokale forhandler eller ta kontakt med oss direkte for en hyggelig og uforpliktende prat om din hyttedrøm. 

Farmen-hytta 2019

Fant ikke drømmehytta

Ta med drømmene dine til oss. Så tar vi en god og uforpliktende prat om det huset du ønsker deg. Det eneste du risikerer er spennende ideer!