Les eller bestill huskatalog

Svalen

- Liker du den hvitmalte, nostalgiske og landlige stilen bør du se litt ekstra på Svalen.

Arkitekt Tore Normann
1. etasje
1. etasje
2. etasje
2. etasje
Svalen_Fasade1-2.jpg
Svalen_Fasade1-2.jpg
Svalen_Fasade3-4.jpg
Svalen_Fasade3-4.jpg
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visning
Velkommen – utforsk boligen i 360-graders visning
Plantegninger
Rike detaljer i overbygget <3
Rike detaljer i overbygget <3

Et ferdighus inspirert av sveitserstil

Liker du den hvite, nostalgiske og landlige stilen er Svalen et svært godt alternativ. Huset er inspirert av sveitserstilen, med bratt takvinkel, markerte takutstikk og rik detaljering.

Svalen har et flott eksteriør, som sammen med store allrom innbyr til trivelige stunder ute og inne.

Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i husets hovedplan, som møter deg med en romslig hall/gang med garderobeløsning. Fra hallen kan du se gjennom stua og ut til den særegne glassverandaen som er typisk for sveitserstilen. Til høyre for hallen finner du wc og vaskerom, og fra hallen går også trappen opp til andre etasje. Resten av hovedplanet består av stue og kjøkken.

Kjøkkenet er lyst og romslig med plass for kjøkkenøy. Fra kjøkkenet er det skyvedør ut til den delen av stua hvor det kanskje er mest naturlig å plassere spisestuen. Her vil det være god plass til å samle både familie og venner for trivelige måltider.

Stua er på 46 kvadratmeter stor, med symmetrisk plasserte vinduer. Fra stua er det dobbeltdør ut til glassterrassen, som har videre utgang til hagen. Vinduene slipper inn godt med dagslys, og på fine sommerdager er det bare å åpne dørene ut til hagen og slippe solstrålene inn.

Andre etasje består av tre soverom – ett av dem med tilhørende garderoberom. I tillegg har du bad og ei ekstra stue med utgang til den fine glassverandaen - en ekstra koseplass både sommer og vinter.

Sportsbod må plasseres i garasje eller som frittliggende bygning.

Tradisjonell - Flat
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 3
Bebygd areal 117,3 m2
Bruksareal 185,6 m2
Lengde 12,6 m
Bredde 12,3 m
Etasjer 2
Endre