Les eller bestill huskatalog

Perla

- Da vi tegnet Perla var vi inspirert av Sørlandet. Dette er vår egen versjon av de karakteristiske hvitmalte husene langs sørlandskysten - et åpent hus med mye lys og plass til å være sammen.

Arkitekt Norgeshus
Planløsning første etasje Perla
Planløsning første etasje Perla
Perla planløsning andre etasje
Perla planløsning andre etasje
Perla_Fasade3-4.jpg
Perla_Fasade3-4.jpg
Perla_Fasade1-2.jpg
Perla_Fasade1-2.jpg
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visning
Velkommen – utforsk boligen i 360-graders visning
Plantegninger
Et idyllisk sørlandshus
Et idyllisk sørlandshus

Med inspirasjon fra sørlandskysten

Perla henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle og karakteristiske hvitmalte husene med rødt, gjerne valmet tak, som kjent fra byene langs sørlandskysten. Bak sitt nette uttrykk rommer boligen mer enn forventet; det har blant annet 4 soverom totalt, hvor ett er på hovedplanet.

Fra det staselige inngangspartiet kommer du inn i husets hovedplan, som møter deg med en romslig hall/entre. Til høyre for hallen er badet med toalett pluss vaskerommet strategisk plassert. Fra hallen går også trappen opp til andre etasje. Til venstre ligger foreldresoverommet.

Stue og kjøkken er et åpent og lyst rom på tilsammen 45,5 kvadratmeter og byr på gode innredningsmuligheter. Vinduene ligger på rekke og rad, og i tillegg har du ei dobbel verandadør som seg hør og bør i et slikt hus – og du kan gå rett ut til hagen. Kjøkkenet har L-form, er lyst og trivelig, og har god plass for kjøkkenbord og stoler.

I andre etasje ligger tre soverom, bad og bod pluss ei romslig lofsstue med et sjarmerende kobbhus som slipper inn godt med lys. Stua her oppe blir nok fort et naturlig samlingspunkt, eller kanskje et fristed for den enkelte. Fra det buede vinduet har du fritt utsyn til landskapet rundt.

Tradisjonell - Flat
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 4
Bebygd areal 105,3 m2
Bruksareal 157,1 m2
Lengde 12 m
Bredde 8,4 m
Etasjer 4
Endre