Les eller bestill huskatalog

Ura

- Ura er et arkitekttegnet kataloghus du legger merke til. Det har en enkel bygningskropp med enkel detaljering. 

Arkitekt Norgeshus
Planløsning hovedplan Ura
Planløsning hovedplan Ura
Planløsning Underetasje Ura
Planløsning Underetasje Ura
Ura_Fasader.jpg
Ura_Fasader.jpg
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visning
Velkommen – utforsk boligen i 360-graders visning
Plantegninger
Virtuell visning
Revidert Ura på Bømlo, bygget på flat tomt
Revidert Ura på Bømlo, bygget på flat tomt

Et moderne kataloghus med flatt tak og carport

Ura er et kompakt og praktisk hus over to etasjer som har et tydelig skille hva bruk angår, med oppholdsrommene på hovedplanet og soverommene i sokkeletasjen.

Hovedplanet består av ett stort allrom. Stue, kjøkken og kontor er organisert i en åpen enhet kun adskilt med en peis som står fritt i rommet - et grep som gjør allrommet luftig og romslig.

Kjøkkenet har god plass til spisestue i tillegg til ei kjøkkenøy, her er det rom for både hverdagslige og festlige samlinger. Kontoret som er plassert bak kjøkkenet er adskilt med en skillevegg. Dette rommet kan også gjøres om til ekstra soverom eller gjesterom.

Trappa ned til sokkeletasjen går langsmed den store vindusveggen, der det også er utgang til den sjenerøse terrassen over carporten. De store glassflatene ut mot terrassen slipper inn mye lys og skaper en utefølelse inne.

Underetasjen rommer tre soverom, bad, vaskerom og bod. I bakkant av carporten har du også en praktisk bod til oppbevaring av sykler, ski og annet utstyr.

Funkis - Skrå
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 3
Bebygd areal 128,4 m2
Bruksareal 152,8 m2
Lengde 14,7 m
Bredde 9,9 m
Etasjer 2
Endre