Grebstadhagen - nytt boligfelt i Sykylven

Grebstadhagen ligger mellom Myravegen og Kagholvegen i Sykylven, der skal vi bygge tre 2-mannsboliger med carport og to bygg med 6 leiligheter i hver. 

Illustrasjon fra stuen i tomannsbolig, illustrasjonen er fra tilsvarende bolig og kan avvike.
Illustrasjon fra stuen i tomannsbolig, illustrasjonen er fra tilsvarende bolig og kan avvike.

Boligene vil ha fra to til fire soverom og kommer for salg sommeren 2023, byggestart er planlagt høsten 2023. Vil du vite mer om boligene, eller allerede nå sikre deg en plass på interesselisten, ta kontakt med oss.

Beskrivelse av boligene vi skal bygge

3-roms leilighet i seksmannsbolig

Leiligheten har tverrgående stue/kjøkken i front med utgang ut til veranda. Med bad og bod plassert på hver side av gangen, midt i leiligheten, skaper dette et naturlig skille mellom oppholdsrom og soveavdeling. Fra stua er det utgang til overbygd veranda. Inngangen er fra overbygd svalgang.

2-roms leilighet i seksmannsbolig

Leilighet med ett soverom, bad og praktisk plassert bod ved inngangsparti. Både bod og soverom har skyvedør for bedre utnyttelse av boarealet. Soverommet har også dør, men om denne ikke benyttes, vil gangen få en bedre garderobeløsning. Fra stua er det utgang til overbygd veranda. Inngangen er fra overbygd svalgang.

Tomannsbolig

Tomannsboligen Duo fra Norgeshus er en kompakt og innholdsrik tomannsbolig. Boligene har 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og vaskerom/bod lett tilgjengelig fra gangen. Vestvendt balkong samt uteplass med terrassedør ut fra et av soverommene. Boligene vil få egen carport

Grebstadhagen - meld deg på interesseliste

Boligene kommer for salg sommeren 2023, men vi åpner allerede nå muligheten for å sette seg på interesseliste. De som har meldt interesse på forhånd vil få mulighet til å velge boliger først. Vi holder interessenter oppdatert med informasjon om boligene og framdriften.