Om Kvernmo AS

Kvernmo har siden 1952 stått for snekker- og tømmerarbeid av høy kvalitet. Vårt kontor er plassert sentralt i Verdal industripark, men kjerneområde for prosjekter fra Stjørdal i sør til Steinkjer i nord. 

Om Kvernmo AS
Om Kvernmo AS

Kvernmo er et allsidig firma, med lang erfaring og dyktige fagfolk. Gode samarbeidspartnere, nyskapende tenking og fleksible løsninger gjør oss til en solid samarbeidspartner i både store og små byggeprosjekter. Vi har i dag 34 ansatte, fordelt på administrasjon, tømrere, sliper og lærlinger. Vi er opptatt av rekruttering og er godkjent lærebedrift i tømrerfaget, og har totalt 5 lærlinger. 

Vi har oppgjennom årene reist og rehabilitert bygg innen privatmarkedet, landbruket, industrien og det offentlige over hele Innherred. Som totalentreprenør loser vi deg trygt gjennom byggeprosessen fra ide til ferdigstillelse. 

I våre kjerneverdier finner du ordene kvalitet, lønnsomhet og trivsel. Vi ønsker å levere høy kvalitet på arbeidet vi gjør, med lønnsomhet både for kunde og for oss, og til slutt skal gjøres med en trivsel gjennom arbeidshverdagen. Vi er opptatt av at våre ansatte har det bra på jobb, og at vi skal ha et godt arbeidsmiljø.  

I bedriften vår finner du høy kompetanse, med 2 bachelorgrader innen bygg og anlegg, 1 bachelorgrad innen økonomi, 4 mesterbrev og alle tømrerne våre har svennebrev.