Oppussing av bad

Å fornye badet kan være en spennende, men skremmende opplevelse. For mange er det utfordrende og stressende å finne ut av hvor man skal begynne. Norgeshus KTS Bygg er en våtromsertifisert totalentreprenør, som kan hjelpe deg fra ide til ferdig bad. Vi er Notoddens største på bad og er nøye på hvem vi samarbeider med slik at du kan være trygg på at du får kvalitet i alle ledd.

Når du velger Norgeshus KTS Bygg som totalentreprenør får du en prosjektleder som du kan forholde deg til. Da slipper du å kontakte elektrikere og rørleggere og få alt til å passe sammen, den jobben tar vi. Vi plukker ut de beste samarbeidspartnere til ditt bad og holder deg oppdatert gjennom hele prosessen.

Det gjør det enklere for deg å fokusere på sluttproduktet og detaljer når det gjelder materialer og interiør. Vår erfaring og kompetanse gjør at vi kan finne de beste løsningene for deg og ditt budsjett.

Baderom er noe av det som koster mest i et hus, så det er viktig å bruke god tid på planlegging og sette opp et budsjett for å finne ut hva som er viktig å prioritere for å få mest mulig ut av det du har.