Om oss

Kodal Bygg har i over 20 år bygd boliger, hytter og leiligheter for fornøyde kunder i Vestfold. Vi utfører varierte byggeprosjekter da hovedsakelig nybygg av eneboliger og leiligheter, samt eiendomsutvikling. Vi er opptatt av deg som kunde og dine boligdrømmer. Sammen søker vi det ultimate for ditt prosjekt som er vår jobb - et stolt byggmesterfirma der vår kompetanse er din trygghet.

Vår visjon

Vi ønsker å være et tradisjonelt byggefirma som tilfredsstiller kundenes individuelle behov. Kvalifiserte fagfolk finner du hos oss. Vi er en mesterbedrift og alle våre ansatte er fagarbeidere. Dette skal gi deg som kunde trygghet!

Vi bygger våre hus på tradisjonelt vis

Med dette mener vi at vi ikke benytter oss av ferdig sammensatte komponenter, men kutter og setter opp "plank for plank" på byggeplass. Dette gjør vi for å gi hvert hus sitt eget særpreg. Vi kan ta på oss rollen som hovedentreprenør, ha ansvaret for å stille med et helt team med alle nødvendige håndverkere (elektrikere, murere, rørleggere +++), men om du ønsker det kan du også stille med egne, utvalgte håndverkere. Vi tar selvfølgelig jobben med å samkjøre alle disse, slik at progresjonen blir så effektiv som mulig.