Idyll ved sjøen

En halv times kjøring øst for Haugesund ligger Hervik og idylliske Skrabbavikjå. Her skal det bygges en funkisinspirert bolig med fantastisk utsikt over fjorden. Båtplass ved brygge, 150 meter nedenfor, er inkludert! Da det ikke er boplikt i Hervik, er det opp til deg om du vil bruke dette stedet som fast bosted eller fritidsbolig. Fyll ut din kontaktinfo i skjemaet nederst på siden, så tar vi kontakt for en uformell prat. 

Enkel tilgang til sjøen med badestrand, grøntområde og båtplass.
Enkel tilgang til sjøen med badestrand, grøntområde og båtplass.

En liten rusletur på 150 meter og du kommer til et område med et opparbeidet grøntområde med stor gressplen og lekeplass, en nydelig sandstrand og båtbrygge med båtplass. Her ligger det godt til rette for at naboer, venner og familie kan komme sammen for hyggelige stunder. 

Boligen er tegnet slik at den utnytter tomtas beskaffenhet til det fulle. I andre etasje strekker stue og kjøkken seg ut over hele etasjen med glassflater fra gulv til tak som gir en fantastisk utsikt! En kjøkkenøy er det eneste som skiller mellom kjøkken og stue noe som gir en herlig romfølelse. I vinkel fra stua ligger inngangspartiet, en sportsbod med egen inngang, bad og det ene av fire soverom. I underetasjen finner du de tre siste soverommene, bad nummer to og vaskerom.  

Med båt kan du utforske øyene omkring og kanskje teste fiskelykken? Du kan også legge til kai på Borgøya og besøke Borgøya Sjøhus for en kopp kaffe eller et måltid. Den spektakulære naturen i Tysvær kommune
med skog, fjell og fjord åpner for utallige tur- og rekreasjonsmuligheter.

Nærmeste butikk er Joker Hervika som kan nås både med bil og båt.

Da det ikke er boplikt i Hervik, er det opp til deg om du vil bruke dette stedet som fast boplass eller fritidsbolig. 

Pris: 5.290.000,-